香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 進化大問題 [打印本頁]

作者: 新手大老    時間: 12/3/2010 06:29 PM
標題: 進化大問題
464 要加d咩進化 果樣野係邊攞 466 要加d咩進化 果樣野係邊攞  比埋個日文名我
作者: Angelfire    時間: 12/3/2010 06:31 PM

登錄/註冊後可看大圖
(Electirizer)
取得方法:深處(需衝浪)

登錄/註冊後可看大圖
(Protector)
取得方法:深處
作者: 新手大老    時間: 12/3/2010 06:33 PM
請問深處姐係邊阿
作者: larryyrral    時間: 12/3/2010 10:14 PM
我只知プロテクター的位置,因為在YAHOO知識我答過類似問題
1.首先到第7關(冰,捉紅色鯉魚龍附近的鎮)

登錄/註冊後可看大圖

2.之後到左邊的山洞

登錄/註冊後可看大圖

3.入到去後行右邊用攀石

登錄/註冊後可看大圖

4.上到去後再用一次攀石

登錄/註冊後可看大圖

5.到中間的位置向左用攀石

登錄/註冊後可看大圖

6.跟著路行再過兩個攀石處就會到(プロテクター)

登錄/註冊後可看大圖

作者: 新手大老    時間: 12/3/2010 11:07 PM
謝謝你 請問你仲有個 有冇人知

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2