香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 幻影之霸者 ゾロアーク最新預告片公開 [打印本頁]

作者: zz5201314    時間: 4/3/2010 04:50 PM
標題: 幻影之霸者 ゾロアーク最新預告片公開
http://hi.baidu.com/%B7%E3%B9%E2/blog/item/53a5fa00a393121a728b65d3.html
作者: Pokever    時間: 4/3/2010 04:56 PM
佐羅亞古好型
作者: 囧犬    時間: 4/3/2010 05:56 PM
唔通隻新精靈識變身?!
還有是不是有人捉了三隻狗狗??
作者: jeremyyau    時間: 4/3/2010 06:01 PM
佐羅亞古想殺左小智?
佐羅亞古好似勁邪惡,仲識夢夢招變身!
作者: FONGKII    時間: 4/3/2010 06:03 PM
唔通隻新精靈識變身?!
還有是不是有人捉了三隻狗狗??
囧犬 發表於 4/3/2010 05:56 PM
三神犬應該係比人控制左或者比人激嬲
作者: 路比    時間: 4/3/2010 06:12 PM
原來個黑暗小智就係佢...估唔到佢識變身。
作者: 熾.等天使    時間: 4/3/2010 06:38 PM
很猙獰的樣子...真想知道和雪拉比有什麼關係
作者: 火岩鼠    時間: 4/3/2010 08:37 PM
兩隻(似退化同進化果隻)好似係同伴關系,冇得進化
作者: slurpee_so    時間: 4/3/2010 08:48 PM
我認為...佐羅亞古是佐羅亞的媽....((大誤
作者: MegaLuca    時間: 4/3/2010 08:52 PM
佐羅亞多和路卡好像是有點相似的存在
作者: 大個仔係我    時間: 4/3/2010 09:17 PM
火岩鼠 發表於 4/3/2010 08:37 PM

登錄/註冊後可看大圖

秒殺
作者: kongchung    時間: 4/3/2010 09:45 PM
小智係咪同佢有仇-.-?
作者: 火岩鼠    時間: 4/3/2010 10:05 PM

登錄/註冊後可看大圖

秒殺
大個仔係我 發表於 4/3/2010 09:17 PM

無視左..........-.-
唔通三神狗全部出現既時間都係佢變出黎?
作者: 路比    時間: 5/3/2010 10:01 PM
火岩鼠 發表於 4/3/2010 08:37 PM

寫明話係進化...
只係有一個退化,和一個進化而已。
作者: 傻嘟    時間: 5/3/2010 10:11 PM
我只想到路卡是救夢夢的 難度新精靈被人控制了??如果係翻版波導可能新精靈是好的
作者: @小龍@    時間: 5/3/2010 10:15 PM
我只想到路卡是救夢夢的 難度新精靈被人控制了??如果係翻版波導可能新精靈是好的
肥嘟嘟 發表於 5/3/2010 10:11 PM

老任無想頭用返舊招都無咩問題...
d角色都很多很像...抄返都係正常的==''
都10幾年==''老任想不到新方法了==''
作者: 傻嘟    時間: 5/3/2010 10:17 PM
老任無想頭用返舊招都無咩問題...
d角色都很多很像...抄返都係正常的==''
都10幾年==''老任想不到新方法了==''
alexcheung1223h 發表於 5/3/2010 10:15 PM

其實可以掉轉 新精靈追殺雪拉比
作者: 小Q    時間: 6/3/2010 03:49 PM
隻野職變身...好強

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2