香港寵物小精靈村落 論壇

標題: in 水晶 how to catch 金銀鳥? [打印本頁]

作者: hhhabc    時間: 13/4/2004 03:24 PM
標題: in 水晶 how to catch 金銀鳥?
如題
作者: counter    時間: 14/4/2004 06:16 AM
you cant catch island!
作者: Ryan仔仔    時間: 14/4/2004 01:15 PM
Originally posted by counter at 14-4-2004 06:16 AM:

唔明呀??我唔係幾識英文.....
作者: KeiKei    時間: 15/4/2004 10:07 AM
金鳥要捉哂水君,炎帝,雷公,然後去返捉水君個個搭,唔知問邊個人~就會有條樓梯彈出尼~上到最頂就會見到金鳥
作者: zerox    時間: 15/4/2004 10:30 AM
Originally posted by KeiKei at 2004-4-15 10:07 AM:
金鳥要捉哂水君,炎帝,雷公,然後去返捉水君個個搭,唔知問邊個人~就會有條樓梯彈出尼~上到最頂就會見到金鳥

好似仲要捉26隻未知圖騰.....[E-FeB][E-QuM]
作者: Stefan    時間: 15/4/2004 05:36 PM
Originally posted by zerox at 2004-4-15 10:30 AM:
好似仲要捉26隻未知圖騰.....[E-FeB][E-QuM]

no need!I have catch it already but I never catch any '未知圖騰'!
作者: 鼬    時間: 22/4/2004 04:55 PM
金鳥or銀鳥
作者: 細薯    時間: 22/4/2004 04:57 PM
Originally posted by Ryan仔仔 at 2004-4-14 01:15 PM:
counter D english is very........唔明......難明.....
作者: Echo21    時間: 25/4/2004 01:16 PM
Originally posted by Ryan仔仔 at 2004-4-14 13:15:

翻譯工作:

你不能抓島嶼的
作者: 細薯    時間: 25/4/2004 09:24 PM
Originally posted by Echo21 at 2004-4-25 01:16 PM:
翻譯工作:

你不能抓島嶼的
je wt??suddenly say it??
作者: 比超仔    時間: 25/4/2004 11:03 PM
Originally posted by counter at 2004-4-14 06:16 AM:

係鳥no島
作者: 細薯    時間: 26/4/2004 08:45 AM
Originally posted by 比超仔 at 2004-4-25 11:03 PM:
係鳥no島
原來如此!!佢睇錯野....
作者: 精靈迷阿峰    時間: 24/5/2004 11:34 PM
Originally posted by KeiKei at 2004-4-15 10:07 AM:

金鳥不是這樣捉的!  
如果係用金版的話就要銀之羽毛   如果係用銀版的話就要金之羽毛
羽毛係舊版小剛那個GYM那關可以得到  不需捉哂水君,炎帝,雷公
如果你沒有羽毛 個和尚唔會比你過  百分百準確 因為我試過
作者: dolphin_ice    時間: 8/6/2004 12:04 AM
Originally posted by zerox at 2004-4-15 10:30 AM:

我原全冇捉過﹐入都唔入(懶!)

但係我捉左利基亞﹐宜家100L

捉利基亞: 去ling銀翼, 去旋渦之島 (搞掂!)
鳳凰: 要捉齊3聖獸(煩死), 之後ling彩虹之翼﹐之後去個塔到捉
作者: hims12345    時間: 19/9/2004 01:29 PM
引用:金鳥不是這樣捉的!  
如果係用金版的話就要銀之羽毛   如果係用銀版的話就要金之羽毛
羽毛係舊版小剛那個GYM那關可以得到  不需捉哂水君,炎帝,雷公
如果你沒有羽毛 個和尚唔會比你過  百分百準確 因為我試過

咁水晶版呢?

有冇得捉嫁
如果有.係點捉?
作者: Echo21    時間: 19/9/2004 02:32 PM
hims12345  在 2004-9-19 13:29 發表:

引用:金鳥不是這樣捉的!  
如果你沒有羽毛 個和尚唔會比你過  百分百準確 因為我試 ...

同樣方法
作者: →火球鼠←    時間: 28/10/2004 09:28 AM
原來係咁捉既水晶版我都有好多野都唔明白架~
多謝指教~~[E-Swe]
作者: 雪拉比迷    時間: 4/6/2005 08:57 PM
標題: 下邊睇~~
Originally posted by 紅唇娃 at 2004-6-8 12:04 AM:

我原全冇捉過﹐入都唔入(懶!)

但係我捉左利基亞﹐宜家100L

捉利基亞: 去ling銀翼, 去旋渦之島 (搞掂!)
鳳凰: 要捉齊3聖獸(煩死), 之後ling彩虹之翼﹐之後去個塔到捉

捉鳳凰要捉哂水 火 雷?但我係水晶水君任捉 我用左個必捉波係炎帝 雷公身上(睇下邊隻見到先~因為得一個必捉)要捉第三隻有d難道 因為捉第三隻時佢又走 嗺min又一會就起身 用眼盯住佢又大叫叫走我或打死我盯住佢果隻(如果盯住怪獸的寵物死了或不在場上就沒有效果)又沒有第二個必收 咁點捉第三隻?[E-QuM]

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2