香港寵物小精靈村落 論壇

標題: こだわりスカーフ有咩用? [打印本頁]

作者: 9k212    時間: 21/10/2009 07:00 PM
標題: こだわりスカーフ有咩用?
岩岩媽媽幫我買左個こだわりスカーフ(Choice Scarf)..
有咩用?仲有一個差唔多形狀但係白色既又有咩用?
另外想問灼熱石頭(令放晴時間增至八回合)係新金銀有無得拎?
作者: wonderpiglet    時間: 21/10/2009 07:05 PM
岩岩媽媽幫我買左個こだわりスカーフ(Choice Scarf)..
有咩用?仲有一個差唔多形狀但係白色既又有咩用?
另外想問灼熱石頭(令放晴時間增至八回合)係新金銀有無得拎 ...
9k212 發表於 21/10/2009 07:00 PM

こだわりスカーフ是專圍,可以令pm的速度x1.5,但那隻pm只可以用出場後使用的第一招招式
那條白色的是白白的絲巾(名字只是亂吹),令普通系招式威力x1.2
灼熱石頭那條問題就真的不知
作者: 9k212    時間: 21/10/2009 07:16 PM
專圍:即係出左場之後用個招咁個一場都要用個一招?
作者: Angelfire    時間: 21/10/2009 07:21 PM
專圍:即係出左場之後用個招咁個一場都要用個一招?
9k212 發表於 21-10-2009 19:16

換人就可以換其他招
作者: 9k212    時間: 21/10/2009 07:56 PM
樓上知唔知灼熱石頭新金銀有無?
作者: chiko    時間: 22/10/2009 04:20 PM
另外想問灼熱石頭(令放晴時間增至八回合)係新金銀有無得拎?
9k212 發表於 21/10/2009 07:00 PM

HGSS無法獲得 只能透過DP/PT傳送
作者: 比卡超1000    時間: 22/10/2009 04:37 PM

可以在 pw中抽得的....
https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthread.php?tid=62731&extra=page%3D6
第十五關さむいやまみち:電羊,鋼圖騰,扭拉(懂破裂爪),雪童子,雪樹人
有機會入手物品:07號技能(風雪),250步噴霧劑,回復所有異常狀態回复藥,戰鬥中用品(防禦增加藥),熱石

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2