香港寵物小精靈村落 論壇

標題: バルキー no.236 [打印本頁]

作者: waiandlok    時間: 29/9/2009 10:02 PM
標題: バルキー no.236
點樣升先好
一囉返黎lv10
我想進化做拳手 要lv20防大於攻
但lv10-20呢一斷時間點練好
防唔可以大過攻..但無理由唔打+攻努力既野?
作者: 珍珠奶茶    時間: 29/9/2009 10:04 PM
食加防努力值藥再用升級糖升/打加防既PM升LV
作者: LSM224556    時間: 29/9/2009 10:38 PM
問樓主
唔打加攻既PM有問題咩...???....
到時食21-26果扣番都得
作者: waiandlok    時間: 30/9/2009 12:42 AM
問樓主
唔打加攻既PM有問題咩...???....
到時食21-26果扣番都得
LSM224556 發表於 29/9/2009 10:38 PM

打速用埋+4好快升完
之後就打加攻

21-26果有咩用
作者: jjable    時間: 30/9/2009 01:33 AM
21-26果有咩用 係用黎減努力值 重新加過
作者: Angelfire    時間: 30/9/2009 04:24 PM
樓上欠完整我補一補
21-26果有咩用
waiandlok 發表於 30-9-2009 00:42

登錄/註冊後可看大圖
Pomeg Berry增加5點親密度,減去HP努力值:>=110點時,減至100點;<110點時,減去10點70果實

登錄/註冊後可看大圖
Kelpsy Berry增加5點親密度,減去攻擊努力值:>=110點時,減至100點;<110點時,減去10點70果實

登錄/註冊後可看大圖
Qualot Berry增加5點親密度,減去防禦努力值:>=110點時,減至100點;<110點時,減去10點70果實

登錄/註冊後可看大圖
Hondew Berry增加5點親密度,減去特攻努力值:>=110點時,減至100點;<110點時,減去10點70果實

登錄/註冊後可看大圖
Grepa Berry增加5點親密度,減去特防努力值:>=110點時,減至100點;<110點時,減去10點70果實

登錄/註冊後可看大圖
Tamato Berry增加5點親密度,減去速度努力值:>=110點時,減至100點;<110點時,減去10點70果實

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2