香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 有關爆炸燃燒、水電炮和瘋狂機器 [打印本頁]

作者: vincentliu97    時間: 29/9/2009 06:08 PM
標題: 有關爆炸燃燒、水電炮和瘋狂機器
在第8關可以學爆炸燃燒、水電炮和瘋狂機器,請問這些招式可以重「福」學嗎???
(例:火暴獸學了爆炸燃燒後,噴火龍可以再學嗎?
作者: Angelfire    時間: 29/9/2009 06:14 PM
可以
作者: vincentliu97    時間: 29/9/2009 06:15 PM
ko,我可以放心學(我笨得打完四王都未學)
作者: peterpter    時間: 29/9/2009 06:37 PM
老實講
個3招冇咩用...
作者: Miles    時間: 29/9/2009 06:38 PM
系第8關學果d招名都吾系叫爆炸燃燒 水電炮 瘋狂機器
呢d好似只系漫畫入邊先有....
應該系叫做衝擊燃燒炮 水柱加農炮 重型植物炮
吾知有冇錯..
作者: vincentliu97    時間: 29/9/2009 06:46 PM
吾知有冇錯..
Miles 發表於 29/9/2009 06:38 PM

但漫畫寫爆炸燃燒 水電炮 瘋狂機器 (我在pokemon物別篇27看)
作者: Miles    時間: 29/9/2009 06:48 PM
但漫畫寫爆炸燃燒 水電炮 瘋狂機器 (我在pokemon物別篇27看)
vincentliu97 發表於 29/9/2009 06:46 PM

但系入面講 系8島搵究極婆婆學架喎...
作者: kwok5312    時間: 29/9/2009 07:09 PM
Miles 發表於 29/9/2009 06:48 PM

那是火紅、葉綠的事..心金、魂銀冇八島...所以只好在第八關LO
作者: MegaLuca    時間: 29/9/2009 07:15 PM
Miles 發表於 29/9/2009 06:48 PM

系2島,唔係8
作者: bakuphoon    時間: 29/9/2009 10:43 PM
吾知有冇錯..
Miles 發表於 29/9/2009 06:38 PM

我think這只是aucy和漫畫的translation不同
其賣是同一(三)招來的
而且漫畫是based on game 的,它不會無lala自創D招
作者: 蜥蝪王    時間: 30/9/2009 06:50 AM

火紅/葉綠時,的確要搵究極婆婆學果3招
跟據AUCY,果3招係叫做衝擊燃燒炮 水柱加農炮 重型植物炮
所以我認為係一樣既

http://pokemon.aucy.com/gba/movesdetail.php?m=0!9

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2