香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 有關於wii戰鬥革命問題 [打印本頁]

作者: vitowong31    時間: 10/7/2009 09:14 PM
標題: 有關於wii戰鬥革命問題
我想問香港邊到仲有pm wii 戰鬥革命(日版)賣,我好想要佢,我等咗好多年都搵唔到,我去過好多地方都搵唔到,各位人兄,可唔可以幫幫我,如果有邊位有貨或者想bit出黎,我會感動到喊!唔該大家!
作者: [GD]ricky    時間: 10/7/2009 09:34 PM
我想問香港邊到仲有pm wii 戰鬥革命(日版)賣,我好想要佢,我等咗好多年都搵唔到,我去過好多地方都搵唔到,各位人兄,可唔可以幫幫我,如果有邊位有貨或者想bit出黎,我會感動到喊!唔該大家!
vitowong31 發表於 10/7/2009 09:14 PM

錯區...
戰鬥革命剛剛出...沒這麼快有吧...(請無視)(記錯...腦殘...記錯大亂鬥...)
戰鬥革命應該不是通街有吧...
pm始終不是人人都玩的遊戲...(有玩的也沒深入研究)
作者: Angelfire    時間: 10/7/2009 09:34 PM
早前問了一個朋友
好像是早幾年的遊戲...

找了黃金沒有?
作者: 草蝶翠    時間: 10/7/2009 10:41 PM
這game已經很多地方沒在賣了...始終差不多wii推出不久(誤?)的game嘛...
要的話可以訂吧
作者: vitowong31    時間: 10/7/2009 10:52 PM
在那可以訂?
作者: 比卡超1000    時間: 12/7/2009 06:43 PM
你發錯區了,
我在灣仔188見過有戰鬥革命出售過
可惜只是美版,同時是一年前的事了-.-...
作者: 夜貓化身@w@    時間: 8/8/2009 03:24 AM
您會唔會玩翻板架0.0如果有我賣比您a_a其實黃金對面個xx商場都有得買 可惜全是老翻0.0

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2