香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 今日開facebook... [打印本頁]

作者: dolphin_ice    時間: 4/5/2009 09:35 PM
標題: 今日開facebook...
發現很多人生日 囧rz||||

有沒有人試過更加多人一齊生日?

登錄/註冊後可看大圖

作者: 末日之光    時間: 4/5/2009 09:38 PM
囧 好多人
是不是要送好多禮物?
作者: renz    時間: 4/5/2009 09:40 PM
thx for sharing
作者: dolphin_ice    時間: 4/5/2009 09:51 PM
囧 好多人
是不是要送好多禮物?
末日之光 發表於 4/5/2009 09:38 PM

一句Happy Birthday (copy&paste) 搞掂
作者: Sunny    時間: 4/5/2009 10:01 PM
昨天生日的路過
作者: dolphin_ice    時間: 4/5/2009 10:08 PM
昨天生日的路過
tamsunny 發表於 4/5/2009 10:01 PM

補個happy birthday給你
作者: latios    時間: 4/5/2009 10:19 PM
因為有個同月同日生既群組
一加入了就有一大埋同月同日生既人加你了
作者: 細薯    時間: 6/5/2009 12:19 AM
我試過有8行 @@....
d人總係鐘意迫埋一齊生日的-.-
作者: dolphin_ice    時間: 7/5/2009 02:49 PM
我知道愛因斯坦和我都是3月14日生日就可以了 xd
作者: 細薯    時間: 8/5/2009 12:22 AM
=0=....
愛因之嘛@@
同一日生日都冇咩大不了@v@
作者: 小霞的fans    時間: 8/5/2009 12:35 AM
我淨係知restaurant city開n耐都開唔到-_- 〞
作者: fish    時間: 8/5/2009 11:58 AM
其實facebook其的是好用(有用?)嗎?
我身邊很多人都貌似有facebook.....感到有點peer pressure
但我從來不知開facebook來做甚麼.....
放相的話我仍覺photobucket不差
寫日記的話更是免....現在寫文寫到手軟
玩game的話我有足夠game....雖沒時間玩- -

真想不到facebook對我來說有甚麼用- -
作者: pichu    時間: 8/5/2009 12:42 PM
我開facebook都可以話係peer pressure...lol
日記類打開係Xanga
相又冇乜
心測果堆間唔中玩下同人地多兩句野講係咁多
作者: 綿羊    時間: 8/5/2009 01:01 PM
facebook唔o岩鄉港仔
作者: 細薯    時間: 9/5/2009 02:32 AM
下...facebook好有用喎
我用佢搵返幾個小學同學

我facebook 1開頭都會玩下d game ge
之後就冇再玩喇
主要用黎add fd 睇下人地d相呀文章呀咁

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2