香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 寵物小精靈珍藏 - AG [打印本頁]

作者: harry_lok    時間: 7/2/2008 11:32 AM
標題: 寵物小精靈珍藏 - AG
初一,給大家一份禮物吧~
之前有人提及過,不要用K770i拍,但我發覺用K770i還是熟手,拍出來的質素比數碼相機還好,如果有什麼問題,敬請見諒。
少了一隻,是個遺憾...

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

微微張開口笑

登錄/註冊後可看大圖

露齒的笑

登錄/註冊後可看大圖

大笑

登錄/註冊後可看大圖

微笑

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

天氣

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

街頭賣藝

登錄/註冊後可看大圖

所有小精靈都入閘喇!!

登錄/註冊後可看大圖

個人表現,給他一點掌聲吧!!

登錄/註冊後可看大圖

未出過場的~~

登錄/註冊後可看大圖

作者: 澤田    時間: 7/2/2008 01:21 PM
所有小精靈都入閘喇!!
呢句好似係跑馬咁既- -!?
------------------我係分格線----------------------
d寵物小精靈係邊到買嫁?
我又去買先-v-
作者: Piebaby-)    時間: 7/2/2008 02:03 PM
我仲係豆丁
作者: Mayuki~*    時間: 7/2/2008 02:38 PM
=]AG有點差,,,
我覺得唯是金銀好一點~x~
作者: 莫邪    時間: 7/2/2008 09:33 PM
怎麼總是用手機拍……
作者: Mayuki~*    時間: 8/2/2008 11:25 PM
原帖由 莫邪 於 7/2/2008 09:33 PM 發表
怎麼總是用手機拍……
之前有人提及過,不要用K770i拍,但我發覺用K770i還是熟手,拍出來的質素比數碼相機還好,如果有什麼問題,敬請見諒。

樓主說明了....
其實連我都不用...我只是因為相機放相麻煩才不用xP
作者: 酷黑    時間: 9/2/2008 12:01 AM
[quote]原帖由 小星★ 於 7-2-2008 02:03 PM 發表

登錄/註冊後可看大圖

我仲係豆丁
作者: 至愛啟暴龍*    時間: 9/2/2008 01:39 AM
原帖由 牙聰 於 9/2/2008 12:01 AM 發表

d公仔唔係真的..見此post

我小時候也是公仔迷-v-

用作收藏
真假沒什麼大問題呀^^
有就行啦

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2