香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 我想找Dubious Disc [打印本頁]

作者: chinyeung490    時間: 23/1/2008 06:11 PM
標題: 我想找Dubious Disc
我知道是225路,要游水.但係我都係搵唔到,你地可唔可以提供圖或者路線給我thx
作者: fish    時間: 23/1/2008 09:41 PM
原帖由 chinyeung490 於 23/1/2008 06:11 PM 發表
我知道是225路,要游水.但係我都係搵唔到,你地可唔可以提供圖或者路線給我thx

在中段地方有個水池的
相關圖片:

登錄/註冊後可看大圖

作者: chinyeung490    時間: 25/1/2008 04:45 PM
原帖由 fish 於 23/1/2008 09:41 PM 發表

在中段地方有個水池的
相關圖片:

登錄/註冊後可看大圖

1.除了呢個地方外,仲有冇其他地方可以拿到dubious disc,因為我想進化兩隻porygon-z
2.我仲想問,如果掉左神獸或殺左神獸,有冇機會再從神獸追蹤器搵番

作者: grand93523    時間: 25/1/2008 05:49 PM
原帖由 chinyeung490 於 25-1-2008 04:45 PM 發表

1.除了呢個地方外,仲有冇其他地方可以拿到dubious disc,因為我想進化兩隻porygon-z
2.我仲想問,如果掉左神獸或殺左神獸,有冇機會再從神獸追蹤器搵番

2個問題同樣答案
不可能的事
作者: 路卡利歐好勁    時間: 25/1/2008 06:48 PM
只有一條問題有可能...
要進化兩隻Porygon就要靠有玩珍珠/鑽石的朋友...你可以把Porygon傳去朋友的機,再用他的道具把你的Porygon進化,另外一隻就要用自己的道具...

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2