香港寵物小精靈村落 論壇

標題: DP54 - !誰! [打印本頁]

作者: S754    時間: 15/11/2007 06:54 PM
標題: DP54 - !誰!
DP54 - !誰!

登錄/註冊後可看大圖

作者: [UP]Zero    時間: 15/11/2007 06:59 PM
這館主是誰了...出場次數好多/.\
最終還是和小次郎換了沙漠奈亞啊,
小次郎總算有點自知之明了嘛(啥
作者: 幸福蛋    時間: 15/11/2007 07:03 PM
那 仙人掌 在館主的培育下更有潛力(?)

登錄/註冊後可看大圖

可給我當簽名嗎?
作者: elvis    時間: 15/11/2007 07:18 PM
沙漠奈亞死不進化嘛...結果一直也很弱(?)
倒上第4行第1張是...?
作者: yini_715    時間: 15/11/2007 07:42 PM
館主用什麼交換沙漠奈亞?_?

啊!強烈期待下一集啊>////<
作者: Eypon    時間: 15/11/2007 07:49 PM
不會是用草主來交換吧= =
作者: 暴叔    時間: 15/11/2007 08:01 PM
原帖由 yini_715 於 15/11/2007 07:42 PM 發表
館主用什麼交換沙漠奈亞?_?

啊!強烈期待下一集啊>////

不是送的嗎 ?
作者: S754    時間: 15/11/2007 08:10 PM
原帖由 幸福蛋 於 15/11/2007 07:03 PM 發表
那 仙人掌 在館主的培育下更有潛力(?)

可給我當簽名嗎?

Go ahead as the picture should be open-copyrighted
作者: yini_715    時間: 15/11/2007 09:17 PM
原帖由 火爆獸 於 15/11/2007 08:01 PM 發表

不是送的嗎 ?

><"因為沒有看到她用什麼交換,所以就問了^^|||||
作者: 幸福蛋    時間: 16/11/2007 04:20 PM
原帖由 Kouji 於 15/11/2007 08:10 PM 發表

Go ahead as the picture should be open-copyrighted

點解?看不明白...
這館主是誰了...出場次數好多/.\

人氣高企(?)

作者: Sam135    時間: 16/11/2007 09:17 PM
中文台:快d吧這個圖片應該是開放的

我開始懷疑這個Gym Leader係到"根中"(唔識寫)佢
作者: S754    時間: 16/11/2007 09:50 PM
原帖由 幸福蛋 於 16/11/2007 04:20 PM 發表

點解?看不明白...

人氣高企(?)

咁萌的角色出多幾次都唔怕
作者: Eypon    時間: 16/11/2007 11:46 PM
佢條靚:
無辦法,我們的館主是草系小精靈的"狂熱者"
通街都係草pm出多幾次都唔奇吧= =
而且係dp入面...開左全國圖鑑之後佢仲有下文耶
↑身為館主無時間探下間鬼屋嗎
作者: 卡笛修    時間: 18/11/2007 05:31 PM
我想應該不是交換精靈的
該是為了想沙漠奈亞變得更強而
交給了草系的場主訓練吧,反正她又那麼
喜歡沙漠奈亞
我相信這DP54一定是相當感人的
有時候,我反而欣賞武藏和喵喵貓多些,其實他們也是心
地善良的,但做所謂的奸角又一點都不夠奸
作者: elvis    時間: 23/11/2007 06:34 PM
看完了...雖然遲左一星期= ="
老實說...好感人~
尤其係小次郎打算將沙漠奈亞收回球時含住淚,
收前那刻更說了句"sa you na ra" (再見)...
那刻實在感人...
作者: Eypon    時間: 26/11/2007 02:29 AM
原帖由 elvis 於 23/11/2007 06:34 PM 發表
看完了...雖然遲左一星期= ="
老實說...好感人~
尤其係小次郎打算將沙漠奈亞收回球時含住淚,
收前那刻更說了句"sa you na ra" (再見)...
那刻實在感人...

呢下真係認同,睇到果段果陣對眼真係都眼濕濕咁
始終一隻跟左自己咁耐既pm,又咁鍾意自己,為左變強而要離開邊個都會唔捨得(除某淨睇個體睇招式既xx訓練家..)
作者: nelson0908    時間: 26/11/2007 07:18 PM
原帖由 ∞-JUSTICE 於 26/11/2007 02:29 AM 發表
(除某淨睇個體睇招式既xx訓練家..)

沒記錯那個人是真嗣嗎?
作者: Eypon    時間: 27/11/2007 12:09 AM
原帖由 nelson0908 於 26/11/2007 07:18 PM 發表

沒記錯那個人是真嗣嗎?

我冇直接講邊位者-.-
我相信有睇既應該都會知我講緊邊一位
只係即使係奸角都會有佢既粉絲-.-
如果我講到明係邊位的話隨時惹黎爭議呢....雖則我都唔多認為真嗣佢會有粉絲...貪佢夠cool夠高傲嗎= =?
作者: nelson0908    時間: 29/11/2007 07:20 PM
原帖由 ∞-JUSTICE 於 27/11/2007 12:09 AM 發表

我冇直接講邊位者-.-
我相信有睇既應該都會知我講緊邊一位
只係即使係奸角都會有佢既粉絲-.-
如果我講到明係邊位的話隨時惹黎爭議呢....雖則我都唔多認為真嗣佢會有粉絲...貪佢夠cool夠高傲嗎= =?

是無情,冷淡,愛扮野,冷血,無良的傢伙..(老任放過我吧 )

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2