香港寵物小精靈村落 論壇

標題: SOS......我要朋友頭巾 [打印本頁]

作者: royyu123    時間: 15/10/2007 09:00 PM
標題: SOS......我要朋友頭巾
我知道得到朋友巾的方法只有到果個南方洞45f用key去開個箱
但我去左好多次都死.....
有咩地方有得執.../有咩任務做完可以有..........
作者: 原國愛海    時間: 15/10/2007 09:04 PM
我係撿到3條- -
不過由捉變色龍老板來看,黃金面具提升率大過朋友頭巾
作者: royyu123    時間: 15/10/2007 09:05 PM
黃金面具日本係咩黎??-.-有邊到有得拿
作者: 原國愛海    時間: 15/10/2007 09:28 PM
朋友頭巾係45層
黃金面具()係75層
- -
作者: royyu123    時間: 15/10/2007 09:31 PM
.........45層都好難....75層~!!??~~100粒復活種都過唔到
作者: Eypon    時間: 16/10/2007 12:02 AM
原帖由 royyu123 於 15/10/2007 09:31 PM 發表
.........45層都好難....75層~!!??~~100粒復活種都過唔到

好似有個密碼任係可以拎到的= =
作者: royyu123    時間: 16/10/2007 06:40 PM
原帖由 ∞-JUSTICE 於 16/10/2007 12:02 AM 發表

好似有個密碼任係可以拎到的= =

=.=咁你知唔知密碼係咩-.-......
作者: 大個仔係我    時間: 17/10/2007 02:56 PM
原帖由 royyu123 於 16/10/2007 06:40 PM 發表

=.=咁你知唔知密碼係咩-.-......

https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/viewthread.php?tid=44021&page=1#pid539555
依頼主:オニスズメ8 T% R& E) n/ O" k
目的:ドンファンを探す6 b: ?- F- n3 v3 f8 N; X
場所:りんごのもり8 F% m$ d7 G& y
難しさ:B; Q) P. i* L; J8 C
お臁;おうごんかめん. x  |. a2 [: H' E( [
0 f' e+ n: v" Z, H0 K
=QMP %-NS -7T50 D- d$ p8 A# k' ~
XSFM F+RP F#1Y4 K/ E5 c" }; R5 `* a
(黃金面具,裝備後提升捉精靈機率)

追post好難咩?
作者: 華華    時間: 23/10/2007 05:59 PM
南方洞個日文係咩
有冇任務密碼嫁?!
有既可唔可以post出呢?~><
作者: 原國愛海    時間: 23/10/2007 06:14 PM
原帖由 華華 於 23/10/2007 17:59 發表
南方洞個日文係咩
有冇任務密碼嫁?!
有既可唔可以post出呢?~>
 
  不過突然發現,有朋友帶係島北部: ,唔係南部

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2