香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 等待最新的手提遊戲機!請不斷更新資訊! [打印本頁]

作者: Diamond    時間: 29/9/2007 05:25 PM
標題: 等待最新的手提遊戲機!請不斷更新資訊!
我正等待 (老任 Nintendo)和 (索尼 Sony) 出最新的手提遊戲機!  繼NDSL和PSP後,不知會再出什麼手提遊戲機?如果各位網友有新一步的資訊,請答覆我,好讓其他網友和我都了解。

[fly]請不斷更新資訊![/fly]
作者: elvis    時間: 29/9/2007 07:07 PM
PSP好像會出PSP lite,
又是薄版本
作者: MONJAI    時間: 29/9/2007 07:56 PM
原帖由 elvis 於 29/9/2007 07:07 PM 發表
PSP好像會出PSP lite,
又是薄版本

是PSP Slim?..看雜誌寫的..
作者: dolphin_ice    時間: 29/9/2007 08:00 PM
我較想知老任下一個會出咩
作者: Stefan    時間: 29/9/2007 08:28 PM
原帖由 dolphin_ice 於 29/9/2007 08:00 PM 發表
我較想知老任下一個會出咩

拜託,老任在NDSL還沒賺夠啊...
作者: ookk    時間: 29/9/2007 09:07 PM
不知幾時出新的pm game??

千萬唔好出新遊戲機,我買咗ndsl唔夠一year,好像gba-sp咁,買咗half year就說唔出新game(我o哂= =)
作者: 貝貝☆    時間: 30/9/2007 02:01 PM
標題: 回復 undefined 的帖子
'好似'出左個幾兩個星期喇喎 ...
作者: elven2001    時間: 30/9/2007 04:15 PM
部薄版psp,除了厚度外,正面看我還差點看不出有差別
作者: elvis    時間: 30/9/2007 09:12 PM
原帖由 MONJAI 於 29/9/2007 07:56 PM 發表

是PSP Slim?..看雜誌寫的..

http://asia.playstation.com/tch_hk/index.php?q=psp/hardware
PSP SLIM & LITE ?
作者: kennyyu    時間: 30/9/2007 09:32 PM
psp薄版多左好多功能
可以睇電視丫等等,,,
作者: 里中    時間: 30/9/2007 11:45 PM
標題: 回復 6# 的帖子
你定
當年dp新出
ag都播到百幾集
而家dp播到50集到
等多50集到..(once a weak)
即係再等多一年到la...
作者: 小龍chris    時間: 1/10/2007 12:54 AM
原帖由 里中 於 30/9/2007 11:45 PM 發表
你定
當年dp新出
ag都播到百幾集
而家dp播到50集到
等多50集到..(once a weak)
即係再等多一年到la...

只需要等DP的主角挑戰到天王左右就好了..
這個時候老任就會釋出一兩隻新寵的資料..
另外在老任公佈前亦會有一堆人會造出一些Fake Pokemon
作者: latios    時間: 1/10/2007 11:07 AM
n年前睇game唔係話會出nds sp嫁咩
d設計圖超型嫁喎
作者: elvis    時間: 1/10/2007 11:52 AM
原帖由 latios 於 1/10/2007 11:07 AM 發表
n年前睇game唔係話會出nds sp嫁咩
d設計圖超型嫁喎

出NDSSP消息由去年年初開始傳出,
當時說是第二代NDS,暫稱NDSSP

同年某月,任天堂就出了NDSL......

明我意思嗎?
作者: 【路比】    時間: 1/10/2007 11:56 AM
原帖由 elvis 於 1/10/2007 11:52 AM 發表

出NDSSP消息由去年年初開始傳出,
當時說是第二代NDS,暫稱NDSSP

同年某月,任天堂就出了NDSL......

明我意思嗎?

不明><
另外psp最新的版本又不是另一種設計,沒有太大興趣!
作者: elvis    時間: 1/10/2007 12:09 PM
原帖由 【路比】 於 1/10/2007 11:56 AM 發表

不明><
另外psp最新的版本又不是另一種設計,沒有太大興趣!

我的意思係:

自任天堂傳出第二代NDS,
於是有人整左幅設計圖,暫稱NDSSP,
當然不是真的~

後來任天堂宣佈第二代NDS,稱NDSL,
而NDSSP便證實為謠言了
作者: 小粟    時間: 3/10/2007 06:25 PM
唉,謠言唔好信囉
最好笑就係我去查下d寵物小精靈網,佢地仲貼個Fake Pokemon囉唔該
下次可以知道係唔係假既:
睇下對話框顏色,同之前一樣既你可以唔洗信+走人架啦

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2