香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 古拉多.... [打印本頁]

作者: 趙天策    時間: 27/8/2007 12:07 PM
標題: 古拉多....
我想問紅寶石隻神獸會唔會加入.....
我而家60lv....
有幾多%ar???
幫我計下...plz
作者: 鬼武    時間: 27/8/2007 12:10 PM
有得加入
有朋友頭巾12.5% 冇就2.5%
作者: Sonic    時間: 27/8/2007 08:17 PM
為何不直接給網址?
http://www.pmbt.org/dungeon5.php
自行對表
作者: 爆旋風仔    時間: 28/8/2007 05:44 PM
標題: 回復 #3 Sonic 的帖子
點拿!!!!!(急)!!!!!
作者: K龍    時間: 28/8/2007 06:08 PM
原帖由 爆旋風仔 於 28/8/2007 05:44 PM 發表
點拿!!!!!(急)!!!!!

點拿什麼,請明確地說出,不然無人明你在說什麼
作者: 爆旋風仔    時間: 29/8/2007 01:21 PM
標題: 回復 #5  的帖子
點拿朋友頭巾,可否拿多一條........
作者: K龍    時間: 29/8/2007 02:58 PM
原帖由 爆旋風仔 於 29/8/2007 01:21 PM 發表
點拿朋友頭巾,可否拿多一條........

鳳凰迷宮30F(need key)(沒記錯的話...........)
此外,許願星迷宮中遇到變色龍商店就有機會買到更多(一條$5000)
作者: auburn00    時間: 31/8/2007 05:07 PM
標題: 一定會加入啊的綠寶石青龍的紅寶石古拉頓和藍寶石海皇牙
原帖由 趙天策 於 27/8/2007 12:07 PM 發表
我想問隻紅寶石神獸會唔會.....加入
我而家60lv....
有幾多%ar???
幫我計下...plz

100%一定會加入啊的綠寶石青龍的紅寶石古拉頓和藍寶石海皇牙
你可以放心啊

作者: Sonic    時間: 31/8/2007 05:15 PM
原帖由 auburn00 於 31/8/2007 17:07 發表

100%一定會加入啊的綠寶石青龍的紅寶石古拉頓和藍寶石海皇牙
你可以放心啊
382 198 (Kyogre) 500
383 199 (Groudon) -100
384 200 (Rayquaza) -100

何以見得100%?
捕獲率100=/=100%

作者: Sonic    時間: 3/9/2007 03:36 PM
原帖由 vkt-061121 於 3/9/2007 15:23 發表
是固拉多..........................................................................................................

名字不重要
固拉多 古拿當 古拉頓 古古 紅寶石 RUBY 

都對的啊XD

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2