香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 唔知大家有冇想過呢..... [打印本頁]

作者: David_Dragon    時間: 15/8/2007 12:43 AM
標題: 唔知大家有冇想過呢.....
只是一個妙想天開的想法而已......

唔知大家有冇想過來一個pm格鬥賽呢.....

一來大家一直在這裡都有說pm 培育....想必自己的pm也有一定的實力......

藉此可以大家聚首一堂.....交流一下.....認識志同道合的人

二來也可以滿足一下戰鬥慾的說.......

大家覺得如何.....歡迎批評 & comment........
作者: 莫邪    時間: 15/8/2007 08:28 AM
D/P不是可用wi-fi嘛?
作者: PA    時間: 15/8/2007 10:01 AM
RSEFL都可以用nb吧
作者: 寵物小精靈fans    時間: 15/8/2007 10:15 AM
標題: 回復 #1 David_Dragon 的帖子
從來冇想過
作者: Mayuki~*    時間: 15/8/2007 10:36 AM
其實我都唔係好明你既重點= =''
你想問咩...
作者: 寵物小精靈fans    時間: 15/8/2007 10:41 AM
標題: 回復 #5 Mayuki~* 的帖子
佢問有想過來一個pm格鬥賽(真實)
作者: orange    時間: 15/8/2007 10:43 AM
最近有個叫shoddy battle的東東,用這個不錯
作者: Mayuki~*    時間: 15/8/2007 10:51 AM
wi-fi,nb.....好多同這東東一樣= =''
作者: orange    時間: 15/8/2007 10:59 AM
shoddy battle同nb可增加經驗(測試運氣)和可以令他們學會組隊
d/p冇錢買wifi可以玩shoddy battle
作者: 幻藍    時間: 15/8/2007 11:35 AM
建議樓主去AIF的網聚~.~
作者: dolphin_ice    時間: 15/8/2007 10:03 PM
PMA年年都搞比賽 ga la
想打, 就去果度打
http://hkpokemona.org

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2