香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 呀...各位help help我,過唔到關ar... [打印本頁]

作者: 963862    時間: 4/8/2007 02:51 PM
標題: 呀...各位help help我,過唔到關ar...
我在第一次捉聖獸哥關過唔到ar,(第7關後)
哥個冰山洞最深哥個洞口,有個銀河(人)企左係度,入唔到去
我唔知有d咩未做,不過我諗應該做哂d事件...
順道一提,律詩湖畔上的湖內,我打走左銀河(人),
不過d鯉魚王同d銀河(人)仲係度,,,唔知係咪問題呢?

請各位help我,我卡住係哥度幾日la#####
作者: Mayuki~*    時間: 4/8/2007 02:57 PM
要去哂所有湖先,
再去打3頭目.
打完就捉得
作者: 百目鬼。魁    時間: 4/8/2007 02:59 PM
標題: 唔知幫唔幫到你.....
不過到睇下啦!
http://hk.msnusers.com/worldpokemonhk/72.msnw
唔知去唔去到的

鳴謝''寵物小精靈區域世界''
作者: Mayuki~*    時間: 4/8/2007 03:00 PM
咁不如你去村落個攻略= =''
http://info.hkpnve.net/
作者: 963862    時間: 4/8/2007 03:17 PM
謝謝你們,不過呢d我都做過la......
作者: Mayuki~*    時間: 4/8/2007 03:18 PM
試下之前個d幫唔幫到你,加油,
我做你既應援團啦...
作者: 963862    時間: 4/8/2007 03:22 PM
5,好,,thank you哂~~
作者: Mayuki~*    時間: 4/8/2007 03:25 PM
但係感謝文就唔洗.ps我就得.
作者: lly    時間: 4/8/2007 03:37 PM
原帖由 963862 於 4/8/2007 02:51 PM 發表
我在第一次捉聖獸哥關過唔到ar,(第7關後)
哥個冰山洞最深哥個洞口,有個銀河(人)企左係度,入唔到去
我唔知有d咩未做,不過我諗應該做哂d事件...
順道一提,律詩湖畔上的湖內,我打走左銀河(人),
不過d鯉魚王同d ...

如果是殿元山一山洞被阻礙前進, 可能是行錯路了...

作者: 963862    時間: 4/8/2007 03:58 PM
下?我睇攻略佢好似話山頂,
不過我係在有兩條石路(洞係要落)
作者: lly    時間: 4/8/2007 03:59 PM
原帖由 963862 於 4/8/2007 03:58 PM 發表
下?我睇攻略佢好似話山頂,
不過我係在有兩條石路(洞係要落)

是在雪地入一個山洞被阻礙前進?
那先出去再找另外的山洞...
作者: Mayuki~*    時間: 4/8/2007 06:03 PM
你會唔會真係行錯路?
作者: lly    時間: 4/8/2007 06:29 PM
原帖由 Mayuki~* 於 4/8/2007 06:03 PM 發表
你會唔會真係行錯路?

始終那下大雪, 未必能找清楚每一山洞...
作者: 963862    時間: 5/8/2007 06:45 PM
我得左la~~原來真係去錯左!之前見唔到...
真係唔該哂你地呀!!!
作者: 他.的仰慕者    時間: 5/8/2007 07:07 PM
一天都光哂,其實睇清楚行唔係好難,睇你方向感 = =

=========

好像對阿媽大叫曾許下諾言:「阿媽,我得左啦~~~~~~(興奮過度休克)」

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2