香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 去打五大, 夠唔夠lv?? [打印本頁]

作者: simon199392    時間: 15/7/2007 10:45 PM
標題: 去打五大, 夠唔夠lv??
All 70 Lv...

No.395 エンペルト (冷凍光束,滑浪,鑽啄,水柱巨砲)
No.407ロズレイド (污泥爆彈,影子球,魔幻葉子,花瓣舞)
No.430ドンカラス (鋼之翼,飛燕疾擊,試刀,闇之波動)
No.445ガブリアス (地震,石刃,潛龍,狂咬)
No.448ルカリオ (精神念力,鐵尾,波導彈,神速)
No.483ディアルガ (火焰噴射,十萬伏特,光柵炮,時之咆哮)

我仲想問吓d招配得ok嗎??
唔該分析一下...

作者: 雪貓    時間: 15/7/2007 10:46 PM
原帖由 simon199392 於 15/7/2007 22:45 發表
All 70 Lv...

No.395 エンペルト (冷凍光束, 滑浪, 鑽啄, 水柱巨砲)
No.407 ロズレイド (污泥爆彈, 影子球, 魔幻葉子, 花瓣舞)
No.430 ...

加點加HP的藥...
單看70lv應該是足夠應付了..
(有招冰好像比較好呢~.~用來對付地龍)

作者: roy007    時間: 15/7/2007 10:47 PM
這樣打不勝?
我無言了.....。(話說我打四大的時候...無隻過60....)
作者: TNC    時間: 15/7/2007 10:47 PM
一定夠打既(點解隻隻都成70LV架,2~3隻6XLV都夠打LA)
作者: K龍    時間: 15/7/2007 10:55 PM
點解問這些問題的人從來不會先save然後去試打?
作者: 神神神    時間: 16/7/2007 12:00 AM
應該主要係想哂team (我打4天時幾高lv丫哈哈哈)
作者: boris-311    時間: 16/7/2007 12:02 AM
原帖由 神神神 於 16/7/2007 00:00 發表
應該主要係想哂team (我打4天時幾高lv丫哈哈哈)

要''晒命''還未夠班
作者: 小流*    時間: 16/7/2007 06:33 PM
70lv還怕什麼?
我打的時候才只有一隻50多係最高....
作者: 迪亞路加    時間: 16/7/2007 06:50 PM
我打4天王+冠軍果時隻隻都未夠lv65,只有迪亞路加係lv62.....你?唔駛講la,一定夠打la!
作者: 小遠遠    時間: 16/7/2007 06:53 PM
咁勁..打到4天王6隻70lv--”
我打到天王都係得2隻60lv..2隻都掃晒天王了~
作者: yin229    時間: 16/7/2007 06:53 PM
原帖由 boris-311 於 16/7/2007 00:02 發表

要''晒命''還未夠班

真正要"晒"的不是lv/神獸/高個體/勁寵等
而是同每位不同的真人玩家vs勝利次數(當然高手也要在內)
作者: MONJAI    時間: 16/7/2007 06:54 PM
想起打天王 拎隻100去衝~_~(冇難度=D)
作者: 心煩的玩家    時間: 16/7/2007 07:54 PM
你在哂命是吧=.=|||
但70lv太平常了._.話說我打5大我用4隻100lv=.=水主,491.492.493去打的說=.=
作者: Jasona    時間: 16/7/2007 08:08 PM
我出4,5隻50lv已經夠打
努力值錯曬都win到-.-
但係打第4果個天王難打d咁解
作者: 『藍孩子』    時間: 17/7/2007 07:55 AM
我打4天個陣得一隻52lv既118 用龍之氣息+地震+龍舞+狂咬
其他都係4x都搞掟晒佢地啦...
作者: 心煩的玩家    時間: 18/7/2007 09:20 AM
原帖由 『藍孩子』 於 17/7/2007 07:55 發表
我打4天個陣得一隻52lv既118 用龍之氣息+地震+龍舞+狂咬
其他都係4x都搞掟晒佢地啦...

全部40幾lv~有pp藥卅復活卅回血~都可以win啦=.=
作者: Mayuki~*    時間: 18/7/2007 10:04 AM
你們夠我的team差嗎?
我打四大+白奈時只有水主(53lv),4隻(40~47lv)和1隻富迪玩...
最後和美納斯才勝-.-''激鬥
打了很久...

樓主的team要由樓主去試,
還要樓主的能力
加油

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2