香港寵物小精靈村落 論壇

標題: pokemon 2008劇場 [打印本頁]

作者: 251386    時間: 14/7/2007 03:45 PM
標題: pokemon 2008劇場
http://www.pokemon-movie.jp/

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: MONJAI    時間: 14/7/2007 03:46 PM
死圖....看不到......
作者: 251386    時間: 14/7/2007 03:47 PM
會不會在下次劇場493會出現呢?我諗會,可能係巨人對創世神。
作者: GBA2005    時間: 14/7/2007 07:05 PM
原帖由 251386 於 14/7/2007 15:47 發表
會不會在下次劇場493會出現呢?我諗會,可能係巨人對創世神。

應該是no.492~~
怪手下面d花好明顯同no.492的花一樣,
no.493,等多兩年吧~~
作者: 心林    時間: 14/7/2007 07:30 PM
原帖由 251386 於 14/7/2007 15:47 發表

可能係地球的希望---巨人同花老鼠
vs

作者: 炎之帝    時間: 14/7/2007 10:47 PM
巨手= ="
仲有冇多d圖睇
作者: boris-311    時間: 14/7/2007 10:48 PM
原帖由 251386 於 14/7/2007 15:45 發表
http://pokemon-safari.com/sitio/noticias/data/upimages/pokemon11_shaymin_regigigas.jpg
http://pokeguide.filb.de/pokegra/normal/front/486-3.png隻手好似係486加!

應該是柱王
真不愧是柱王,
連手指也像一根柱
作者: 122318    時間: 15/7/2007 12:08 PM
原帖由 GBA2005 於 14/7/2007 19:05 發表

應該是no.492~~
怪手下面d花好明顯同no.492的花一樣,
no.493,等多兩年吧~~

no492應該唔夠柱神打  ~~
作者: elvis    時間: 15/7/2007 08:19 PM
總覺得沒這麼快就有新圖......
但這劇情也不是沒可能,
因為官方配布的PM在劇場出現的同時一定也有另一隻神獸出現的...
492是官方配布,486是神獸,
所以仍是有可能...
作者: elven2001    時間: 15/7/2007 08:31 PM
我估應該可能係火箭兵團唔小心激嬲三小柱,比小柱追到去遺跡,再無意間令柱王解封(迷:你想象力不錯,只是主意俗了一點,而且三柱什麼時侯搬家了)
作者: boris-311    時間: 15/7/2007 08:36 PM
原帖由 elven2001 於 15/7/2007 20:31 發表
我估應該可能係火箭兵團唔小心激嬲三小柱,比小柱追到去遺跡,再無意間令柱王解封(迷:你想象力不錯,只是主意俗了一點,而且三柱什麼時侯搬家了)

首先去挑釁鋼柱,再挑釁冰和岩柱,
最後再不知到哪一個''時空裂縫''到dp的世界,
再不知不覺地和三小柱再去挑釁柱王(?)
作者: elven2001    時間: 15/7/2007 09:13 PM
標題: 回復 #11 boris-311 的帖子
哈哈.......時空裂縫,店呀,跟住全神獸call493求救,結果call錯492,跟住492沖戰巨柱=="(迷:真的想揍你了)
作者: boris-311    時間: 15/7/2007 09:26 PM
原帖由 elven2001 於 15/7/2007 21:13 發表
哈哈.......時空裂縫,店呀,跟住全神獸call493求救,結果call錯492,跟住492沖戰巨柱=="(迷:真的想揍你了)

不如:
不停地出現''時空裂縫'',
捲了十多隻聖獸出來,
變成亂戰 ,
餘下no.492和柱王,
最後變成這劇場(由於劇場中略了一大段,所以看不到''時空裂縫'' )
作者: 雪貓    時間: 15/7/2007 09:50 PM
可能會是像利基亞爆誕一樣
[以下是欠揍的- -]有人想捉柱王,故意挑釁3笨柱(挑釁法:說牠們笨 [假的])
然後柱王出來,發飆- -492出來平息牠們
492力量不夠(因為太小一隻~.~?)493才出來~~神喔~[/告辭]

作者: jacky軒    時間: 18/7/2007 03:49 PM
==好想快d睇呀~~~~~~~~
作者: jimjimmon    時間: 19/7/2007 12:18 AM
應該係le只呢呀

登錄/註冊後可看大圖

作者: Mayuki~*    時間: 19/7/2007 09:25 AM
幹什麼放大?= =+
的確像柱王,
可是哪有這樣早出書...?
作者: 里中    時間: 19/7/2007 10:30 AM
嘩...靜係馬桶王隻手都咁大...咁成個身會幾大呢..-0-
不過睇個字體好似有d假...
作者: elven2001    時間: 19/7/2007 07:20 PM
標題: 回復 #19 里中 的帖子
捉他的時侯就能做基本比較=="

而且492的體積是異少細小的哦
作者: jacky軒    時間: 21/7/2007 11:12 AM
其實都有d似467
隻手(但係冇咁大==_
作者: ~火~噴火龍~火~    時間: 28/7/2007 10:32 PM
AG的戰鬥領域的一個人捉了!
我想可能是戰鬥領域的BOSS想要柱王!
可是給柱王走了出來!492出來平息牠!
@.@  我估

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2