香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 我想問迷你龍邊到有得捉,我係個山洞找唔到佢,我想問你地有冇捉迷你龍既影片 [打印本頁]

作者: ben55655    時間: 16/6/2007 08:53 AM
標題: 我想問迷你龍邊到有得捉,我係個山洞找唔到佢,我想問你地有冇捉迷你龍既影片
我想問埋(沙漠青停)邊到捉,我唔識打,唔好見怪><
作者: eRiCsSoN254    時間: 16/6/2007 10:20 AM
207號道路的山洞(),可用高級魚杆於有瀑布的湖釣到
作者: elven2001    時間: 16/6/2007 10:24 AM
原帖由 ben55655 於 16/6/2007 08:53 發表
我想問埋(沙漠青停)邊到捉,我唔識打,唔好見怪>

http://pokemon.aucy.com/nds/pokemon.php?n=328&map=1
嚮228道路用博士個功具捉
作者: ben55655    時間: 26/6/2007 09:20 PM
標題: 咁你有冇圖><
我夠知207道路的山洞有迷你龍,我入左個207道路的山洞同係瀑布的湖到釣,但係都釣唔到
作者: ben55655    時間: 26/6/2007 09:21 PM
標題: 我係228道路用博士個功具,用左勁多次,但係都見唔到
我係228道路用博士個功具,用左勁多次,但係都見唔到
作者: 拉麵仔    時間: 26/6/2007 09:37 PM
作者: yin229    時間: 26/6/2007 09:47 PM
比某魚更快的上傳= =

登錄/註冊後可看大圖

作者: PM狂    時間: 26/6/2007 10:21 PM
原帖由 yin229 於 26/6/2007 21:47 發表
比某魚更快的上傳= =

登錄/註冊後可看大圖

魚魚是上傳影片
你上傳的只是圖片哦..XDD

作者: yin229    時間: 26/6/2007 10:35 PM
原帖由 PM狂 於 26/6/2007 22:21 發表

魚魚是上傳影片
你上傳的只是圖片哦..XDD

咁影片d野由佢搞- -
無睇到標題-口-
作者: fish    時間: 27/6/2007 09:49 AM
比某魚更快的上傳= =
我入左個207道路的山洞同係瀑布的湖到釣

人家(說)已找到waterfall....還有,給destination有用的嗎?

Route:
由207號路出發入,游過眼前的小湖,攀岩後入洞
前往洞西北的出口
出西北洞口後入眼前在東方的洞口
直上北到盡頭,轉左再到盡頭,向南走到洞口出雪地
向東行盡再行北(可選不行草地),攀岩一次
有waterfall的洞會在你右邊

今天做完lab跟部份Bio功課時已累死掉,拍攝失敗OTL
delay至weekend
作者: ben55655    時間: 28/6/2007 12:12 AM
標題: 唔怕啦,咩都得,我明咪得囉>﹏<
唔怕啦,咩都得,我明咪得囉>﹏<
作者: ben55655    時間: 28/6/2007 12:12 AM
標題: 我ok哂啦,thx你地
我ok哂啦,thx你地
作者: ben55655    時間: 28/6/2007 12:14 AM
標題: 但係都係找唔到沙漠青蜓退化個隻...
我日日係果個地方用博士比我果個野,但都係唔得

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2