香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 2隻精0 問題 [打印本頁]

作者: ML3IL5KI1    時間: 9/6/2007 11:58 PM
標題: 2隻精0 問題

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

呢2隻野點拎ga?有無bug可以拎到?我睇網話要大6 先可以拎
作者: fish    時間: 10/6/2007 03:01 AM
原帖由 ML3IL5KI1 於 9/6/2007 08:58 發表

呢2隻野點拎ga?有無bug可以拎到?我睇網話要大6 先可以拎

正確的取得方法是參與日方的活動
但可用bug來找牠們,但本人極不建議你使用,因為可以有很大的後遺症(如死save)

bug方面,請自行用搜索功能尋找
警告已講過,有任何後遺症的話,本人恕不負責
作者: andrewluk    時間: 10/6/2007 08:39 AM
網上有個SAVE

493有齊

自己找
作者: ML3IL5KI1    時間: 10/6/2007 12:47 PM
我有一個好大問題..就係5知做咩...我部機可以係草地 撞到e 2隻野!!!100lv ga...why ga= =?
作者: lly    時間: 10/6/2007 12:48 PM
原帖由 ML3IL5KI1 於 10/6/2007 12:47 發表
我有一個好大問題..就係5知做咩...我部機可以係草地 撞到e 2隻野!!!100lv ga...why ga= =?

是非正版嗎?
還是下載的rom?
作者: fish    時間: 10/6/2007 12:48 PM
原帖由 ML3IL5KI1 於 9/6/2007 21:47 發表

改game來的....=w=
作者: Matt06    時間: 10/6/2007 12:48 PM
原帖由 ML3IL5KI1 於 10/6/2007 12:47 發表

你玩down game嗎?
down game在此不作討論
作者: ML3IL5KI1    時間: 10/6/2007 12:49 PM
係=_=但我咩都無用..金手指又無用~咩都無用~但係撞到囉...
作者: lly    時間: 10/6/2007 12:50 PM
原帖由 ML3IL5KI1 於 10/6/2007 12:49 發表
係=_=但我咩都無用..金手指又無用~咩都無用~但係撞到囉...

很有可能早就被改了...
作者: Matt06    時間: 10/6/2007 12:50 PM
原帖由 ML3IL5KI1 於 10/6/2007 12:49 發表

dp是冇金手指的
最多有人加了補丁
作者: elven2001    時間: 10/6/2007 12:55 PM
試過跟朋友對戰~對方用老金.......一下普通非修非專電光石光殺了我的鋼蟹
作者: lly    時間: 10/6/2007 12:56 PM
原帖由 elven2001 於 10/6/2007 12:55 發表
試過跟朋友對戰~對方用老金.......一下普通非修非專電光石光殺了我的鋼蟹

是將pm攻擊能力修改 ?
作者: elven2001    時間: 10/6/2007 01:01 PM
一擊殺的老金..............................

他出這招時,我笑了,接著血越扣越多,扣到最後,我呆了

作者: Matt06    時間: 10/6/2007 01:09 PM
原帖由 elven2001 於 10/6/2007 13:01 發表
一擊殺的老金..............................

他出這招時,我笑了,接著血越扣越多,扣到最後,我呆了

什麼版本的pm game?
作者: andrewluk    時間: 10/6/2007 01:57 PM
好變態的DOWN GAME =_=
作者: yumchongwai    時間: 12/6/2007 10:12 AM
用左?秒ko你
好變態                       鋼蟹秒殺

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2