香港寵物小精靈村落 論壇

標題: -----------------------------------------------------------------------------... [打印本頁]

作者: two2003    時間: 2/5/2007 10:21 PM
標題: -----------------------------------------------------------------------------...

----------------------------------------------------------------------------------------------
作者: Mayuki~*    時間: 3/5/2007 01:14 PM
好得意同惡搞...
隻眼怪d...
作者: 星雅    時間: 3/5/2007 08:34 PM
車輪眼變寫輪眼!?
作者: 梓    時間: 3/5/2007 08:44 PM
原帖由 星雅 於 3.5.2007 20:34 發表
車輪眼變寫輪眼!?

咩車輛眼呀
不嬲都係叫寫輪架la....
作者: orange    時間: 3/5/2007 09:14 PM
唔係三粒勾玉的XD
佢有血繼限界?
佢有冇可能開到萬花筒寫輪眼都是問題
作者: yin229    時間: 3/5/2007 10:06 PM
原帖由 orange1994 於 3/5/2007 21:14 發表
唔係三粒勾玉的XD
佢有血繼限界?
佢有冇可能開到萬花筒寫輪眼都是問題

開埋萬花筒寫輪眼的話= =
我諗我地都已經死左/口\

萬花筒寫輪眼比寫輪眼更高級的瞳術
只要瞪視對方
便可以令對方陷入施術者的幻術空間
作者: orange    時間: 3/5/2007 10:16 PM
原帖由 yin229 於 3/5/2007 22:06 發表

開埋萬花筒寫輪眼的話= =
我諗我地都已經死左/口\

萬花筒寫輪眼比寫輪眼更高級的瞳術
只要瞪視對方
便可以令對方陷入施術者的幻術空間

月讀可以迅速地摧毀意志。
天照可以釋放出黑色的火焰,可以燒毀極其難熔的物質
卡卡西的可以把物體移到異次元空間的
作者: two2003    時間: 3/5/2007 10:17 PM

----------------------------------------------------------------------------------------------
作者: two2003    時間: 3/5/2007 10:21 PM
原帖由 orange1994 於 3/5/2007 22:16 發表

月讀可以迅速地摧毀意志。
天照可以釋放出黑色的火焰,可以燒毀極其難熔的物質
卡卡西的可以把物體移到異次元空間的

我估我可以拿來開刀啦……
作者: orange    時間: 3/5/2007 10:30 PM
原帖由 two2003 於 3/5/2007 22:21 發表

我估我可以拿來開刀啦……

什麼意思
開刀都是用白眼好
作者: two2003    時間: 4/5/2007 08:05 PM

作者: orange    時間: 4/5/2007 08:12 PM
白眼可以看到對手的經絡神經及穴道,以配合日向一族特殊的體術柔拳使用
佐助在和鳴人的對決中,從兩個勾玉的寫輪眼升級到三個勾玉的寫輪眼xd

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2