香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 正氣交流室[關閉] [打印本頁]

作者: 正氣比卡超    時間: 21/4/2007 01:59 PM
標題: 正氣交流室[關閉]
名:john(心)
fc:4682 5443 3552
1v1  / 2v2   3/4/6隻無任歡迎
1. 精靈及道具不得重覆

2. 只能主動催眠對手一隻精靈,直至對方回復卅昏迷

3. 己方餘下一隻時使出(Perish Song)、(Explosion)、(Selfdestruct)、(Destiny Bond)
    自行判定使出一方落敗

4. 對戰時,不得使用以下精靈
全國編號:   [150] [151]  [249] [250]   [251]
                [382] [383] [384] [385] [386]
                [483] [484] [487] [490] [491] [492] [493]

5. 只限使用一隻 580-600 種族值精靈(此範圍包括2隻特例 [289][486] )

神獸戰:

3. 己方餘下一隻時使出(Perish Song)、(Explosion)、(Selfdestruct)、(Destiny Bond)
    自行判定使出一方落敗

4. 對戰時,不得使用以下精靈
全國編號:  [491] [492] [493]

同屬性對戰:

自行判定使出一方落敗

4.只能使用原先說定屬性的pm參戰(兩個屬性的pm也可)

5.只限使用一隻 580-600 種族值精靈(如屬性為龍,此舉不限580/600種族的pm)

6. 對戰時,不得使用以下精靈
全國編號:   [150] [151]  [249] [250]   [251]
                [382] [383] [384] [385] [386]
                [483] [484] [487] [490] [491] [492] [493]

作者: Azure    時間: 21/4/2007 02:08 PM
我打,1vs1 6隻寵

lv.50對戰

fc:4682 3496 7923

名:。
作者: 正氣比卡超    時間: 21/4/2007 02:10 PM
ok,我汁完pm之後入
5分鐘後見吧
今次係試team,你會見到好多神奇野=.=

作者: Azure    時間: 21/4/2007 02:15 PM
讓我見識下有多神奇,我都係想試d寵
作者: yin229    時間: 21/4/2007 02:39 PM
有msn嗎= =??
我想方便聯絡~~
作者: 正氣比卡超    時間: 21/4/2007 02:42 PM

作者: Azure    時間: 21/4/2007 03:05 PM
rp太臭,可惡...
作者: 正氣比卡超    時間: 21/4/2007 03:07 PM
鋼鳥那兩下怕真是可惜,如果唔係你應該磨到我好耐
作者: Azure    時間: 21/4/2007 03:10 PM
畫畫狗用三日月...orz,完全沒想到

不過打的很充實,多謝...

下次有時間再同你打
作者: 正氣比卡超    時間: 21/4/2007 03:11 PM
無任歡迎!
其實狗狗仲有大自爆,100催眠,是但用一招你都只有orz=.=
作者: yin229    時間: 21/4/2007 04:48 PM
樓主真係高手= =
玩得好勁
作者: 正氣比卡超    時間: 22/4/2007 08:23 PM
新增想要pm,放出pm
如要交換可pm我

作者: Azure    時間: 29/4/2007 01:40 PM
開戰,我現在去準備下
作者: 正氣比卡超    時間: 29/4/2007 01:46 PM
玩1v1還是2v2=.=?
還是想玩玩新規?
作者: Azure    時間: 29/4/2007 01:51 PM
1vs1 6寵,普通對戰
作者: Azure    時間: 29/4/2007 02:10 PM
好像斷線了...==
作者: 正氣比卡超    時間: 29/4/2007 02:11 PM
給你看到這兩隻下場已經不能用了...
作者: Azure    時間: 29/4/2007 02:13 PM
退...

那我也換寵
作者: 正氣比卡超    時間: 29/4/2007 02:20 PM
電腦錯誤,快d按逃走,唔係一陣會自動斷
作者: Azure    時間: 29/4/2007 02:24 PM
我暈...根据情況, 你認為今天打好還是再約時間?
作者: 正氣比卡超    時間: 29/4/2007 02:24 PM
所以說物攻型比卡是很恐怖的XD

作者: Azure    時間: 29/4/2007 02:54 PM
哈哈...主要是我沒帶會先制技的寵上來

還有剛才我有點過份賭運
作者: 正氣比卡超    時間: 29/4/2007 02:57 PM
玩不玩神獸戰?很想用一用新的東西=w=
作者: Azure    時間: 29/4/2007 03:01 PM
我還有很多神獸未練,要打的話也可以,1vs1 3隻 680 ,而且有些招還未配好(打算瘋狂打戰鬥塔賺bp)

但要光試能力的話也行
作者: 正氣比卡超    時間: 29/4/2007 03:02 PM
那好吧,3隻1v1,等陣見
----------------------------------------
唔好話比我聽又斷線...
----------------------------------------
再入吧...

作者: Azure    時間: 29/4/2007 03:13 PM
看來情況不妙,也只好下次有機會再打了

ps:今天個網連接穩定比率真爛...orz
作者: 正氣比卡超    時間: 29/4/2007 03:13 PM
好吧,下次再打^_^
作者: Azure    時間: 1/5/2007 02:03 PM

作者: 正氣比卡超    時間: 2/7/2007 12:40 PM
正氣室再開放,歡迎找本人對戰

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2