香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 免費進入香港主題公園 [打印本頁]

作者: harry_lok    時間: 18/4/2007 04:04 PM
標題: 免費進入香港主題公園
海洋公園
海洋公園由即日起至2008年1月10日,,
生日者於當天出示身份證等有效証明,,
就可免費於海洋公園狂興一番~~
----------------------------------------------
迪士尼樂園
為慶祝回歸,,迪士尼會於2007年5月15日至7月1日,,
1997年出生的小朋友可於這期限帶同填好表格,,
就可換領全年通行証一張

登錄/註冊後可看大圖
雖然關我事,,
但係身邊有咩人97出世,,就可以同佢講下~
基本上係06-07年度小四學生,,佢地太正啦!!!
表格下載↓
http://park.hongkongdisneyland.com/hkdl/zh_HK/special/listing?name=SpecialOffersHKSAR10AnniversaryPage
作者: zubat    時間: 18/4/2007 05:02 PM
生日那個的確是免費的, 但同行的人全部要畀$$ --> Ocean Park賺了

小朋友有通行證, 可是父母沒有啊XD --> Disneyland賺了
作者: Mayuki~*    時間: 18/4/2007 05:05 PM
我就係1997年架~
好正呢!
我地諗住成班一齊去呀~
作者: dolphin_ice    時間: 18/4/2007 05:14 PM
原帖由 Mayuki~* 於 18/4/2007 17:05 發表
我就係1997年架~
好正呢!
我地諗住成班一齊去呀~

你真幸福
但係你呀爸呀媽就...
作者: orb    時間: 18/4/2007 05:37 PM
海洋公園

我前日先生日完._.
作者: tsekifat    時間: 18/4/2007 05:40 PM
你就好啦!我出生係1995年,妹妹出生係1999年,兩個都係多/少2年....
作者: Monew    時間: 18/4/2007 08:48 PM
95年的人也,反正迪迪尼都冇海洋公園咁好玩,我8月生日既,一於果日..............
作者: 鴨    時間: 18/4/2007 09:26 PM
那天入場免費又如何...

我剩是車錢去Ocean Park已花了接近50元了...""
作者: 幻藍    時間: 18/4/2007 10:16 PM
生日又如何~.~
同行的人也要錢吧 , 只有自己免費的話旁人會眼紅的
作者: fish    時間: 18/4/2007 10:23 PM
1997年出生的小朋友可於這期限帶同填好表格,,
就可換領全年通行証一張  雖然關我事,,

學TVB+零食物語n年前的手法? 11月19日生日的有一大pack零食送 (真的挺大的^^)
海洋公園

茶~去不了OTL

對迪迪尼沒興趣~_~  (迪迪尼比迪士尼可愛XD)
生日又如何~.~

抓(誤?
一群同自己一樣生日的人XDDD
(其實在父母眼中的話,這已節省了金錢~但直正計算起來,賺的仍是迪迪=w=||)
作者: sapphire    時間: 18/4/2007 10:32 PM
原帖由 harry_lok 於 18/4/2007 16:04 發表
海洋公園

遺憾的是,我一年365日到Ocean Park也是免費,這種優惠根本沒用 (逃......
作者: 鴨    時間: 18/4/2007 10:36 PM
原帖由 幻藍 於 18/4/2007 22:16 發表
生日又如何~.~

到了那種時候當然是屈他平分吧...= =+
作者: dolphin_ice    時間: 19/4/2007 10:07 AM
原帖由 fish 於 18/4/2007 22:23 發表

學TVB+零食物語n年前的手法? 11月19日生日的有一大pack零食送 (真的挺大的^^)

茶~去不了OTL

對迪迪尼沒興趣~_~  (迪迪尼比迪士尼可愛XD)

抓(誤?
一群同自己一樣生日的人XDDD
(其實在父母眼中的話, ...

我對迪迪尼都冇興趣
送張票比我都唔去果隻!
作者: fish    時間: 19/4/2007 10:14 AM
原帖由 dolphin_ice 於 18/4/2007 18:07 發表

我對迪迪尼都冇興趣
送張票比我都唔去果隻!

送票給我我倒不介意~不過我也是不去

(謎:十元一張~正貨不騙人~消音.......[被毆])

遺憾的是,我一年365日到Ocean Park也是免費,這種優惠根本沒用 (逃......

嗯~我知你去厭了XD
好奇一問:為何你常常都有年卡(?)的o_O?           (公仔啊.......)
作者: dolphin_ice    時間: 19/4/2007 10:37 AM
我年年花錢買會員卡的...
作者: 幻藍    時間: 19/4/2007 11:35 AM
原帖由 dolphin_ice 於 19/4/2007 10:07 發表

我對迪迪尼都冇興趣
送張票比我都唔去果隻!

+1

原帖由 dolphin_ice 於 19/4/2007 10:37 發表
我年年花錢買會員卡的...

啊~果然是有米之人
作者: sapphire    時間: 19/4/2007 12:50 PM
原帖由 fish 於 19/4/2007 10:14 發表
嗯~我知你去厭了XD
好奇一問:為何你常常都有年卡(?)的o_O?           (公仔啊.......)

我沒說過我有年卡啊,只是我每次去Ocean Park時也有親戚給我職員票XD
還有不少優惠,買紀念品六五折,吃飯到員工canteen不用捱貴價食品等等 (逃......
=====================================================
公仔......又忍不住敗了orz
作者: fish    時間: 19/4/2007 12:57 PM
原帖由 sapphire 於 18/4/2007 20:50 發表
我沒說過我有年卡啊,只是我每次去Ocean Park時也有親戚給我職員票XD
還有不少優惠,買紀念品六五折,吃飯到員工canteen不用捱貴價食品等等 (逃......
公仔......又忍不住敗了orz

職員票@@?可以吃的嗎?
那有沒有比職員票更惡的票票的?
偶在網上看到個15美元的Pochama.....差點下了手OTL
村中好像有很多哥哥姐姐都好萌物XD~

被寶石哥哥引導我忽然想起~
underline的..連吃/shopping麼?(。?。||

作者: harry_lok    時間: 19/4/2007 04:26 PM
我同妹妹一齊去海洋公園都唔洗錢
我7月18生日,,個日同妹妹一齊去,,只係阿爸阿媽要比錢~~
作者: dolphin_ice    時間: 19/4/2007 05:11 PM
原帖由 幻藍 於 19/4/2007 11:35 發表

+1

啊~果然是有米之人

那裡那裡
平時死慳爛慳的

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2