香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 潛水...係唔係好可惡? [打印本頁]

作者: 比比路多    時間: 8/4/2007 04:13 AM
標題: 潛水...係唔係好可惡?
潛呀潛.....潛左好耐(唔潛都什少講野)
之前無nds無玩dp,上到黎都無咩好講
不過呢排玩dp了,所以多左上黎睇野
但係睇左幾日....d帖都好似無咩點昱過
好似無晒人咁,全員潛水?
未潛既就應下我啦.......

ps:之前好似有一,兩粒星,扣下扣下變左新會員=.="
作者: fish    時間: 8/4/2007 04:58 AM
之前好似有一,兩粒星,扣下扣下變左新會員=.="

新的計分制度

潛水...係唔係好可惡?

為何可惡?請給點supportive statement吧= =

但係睇左幾日....d帖都好似無咩點昱過

DP區平日約有50帖子....不算少吧= =
作者: cyf002    時間: 8/4/2007 09:51 AM
這是因為發了帖後,90%都會比人串,所以我都潛左好耐..
作者: 星雅    時間: 8/4/2007 01:02 PM
原帖由 cyf002 於 8/4/2007 09:51 AM 發表

我不會常潛水,但係有時唔知回咩好,所以冇回...
作者: Ron@MX    時間: 9/4/2007 12:32 AM
原帖由 cyf002 於 8/4/2007 09:51 發表

好有興趣知:邊個串你 XD
作者: yat    時間: 9/4/2007 02:19 AM
原帖由 cyf002 於 8/4/2007 09:51 發表

唔會串你
只會比一個網你
AUCY
作者: 柳絮仙    時間: 9/4/2007 09:19 AM
我都潛左一排~~
但係好似無咩人知咁既-,-
作者: 魔術師Chikorita    時間: 9/4/2007 09:34 AM
潛水的定義應該更長的說^^

y某大大
>>>不是以客為尊的嗎﹖(誤~
一方面說什麼想村落人口增加,一方面擺出老手的架子(大誤~
不~不,村落是高尚的,只收高尚的新手(毆~
偶想眾大大也是對事不對人的吧(糟圍剿~
<<<進了黑名單

?﹕無視特性發動><
某﹕你沒這麼大的影響力
作者: renz    時間: 9/4/2007 02:13 PM
可恨大部份進PM區的新人都會問一些aucy和精華有的問題-.-
作者: 鴨    時間: 9/4/2007 05:49 PM
基本上基本問題解決了就不用經常上來...

潛水潛太久是會上浮的...

在以前試過...
作者: acb    時間: 10/4/2007 12:21 PM
就是因為潛得太久....由忠實直跌落新會員......現在又要浮上來了......
(天音:地位不用看得那麼重要....)
作者: fish    時間: 10/4/2007 10:39 PM
原帖由 肥卡比~ 於 10/4/2007 05:52 發表
what is潛水??

以論壇的角度來看:
不登入/上線(發言)多天

以日常生活/運動來看:
就是潛水了

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2