香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 點樣拎一樣野(可以重打路人)急 [打印本頁]

作者: 對寵物有興趣    時間: 23/3/2007 07:22 AM
標題: 點樣拎一樣野(可以重打路人)急
我記得火紅 個d有  水晶都好似有架  
我急升化石飛龍  有冇人教我拎埋!!!!!!!!!!!!!!唔該哂
個樣野係打完d路人  用左佢鐘意就可以再打
作者: 梓    時間: 23/3/2007 05:23 PM
原帖由 對寵物有興趣 於 23.3.2007 07:22 發表
我記得火紅 個d有  水晶都好似有架  
我急升化石飛龍  有冇人教我拎埋!!!!!!!!!!!!!!唔該哂
個樣野係打完d路人  用左佢鐘意就可以再打

好似≠有
FL(火紅葉綠)≠水晶
作者: 對寵物有興趣    時間: 23/3/2007 06:36 PM
標題: 回復 #2 冰火 的帖子
咁你又唔教我-3-!!!!!!!!!!!!
作者: Bayleef    時間: 23/3/2007 08:48 PM
佢打電話給你話再對戰就ok!不用道具(金版同水晶版應該差唔多)
作者: 梓    時間: 23/3/2007 10:08 PM
原帖由 Bayleef 於 23.3.2007 20:48 發表
佢打電話給你話再對戰就ok!不用道具(金版同水晶版應該差唔多)

ps:只有某些人先會有電話- -
作者: 對寵物有興趣    時間: 23/3/2007 11:06 PM
標題: 回復 #5 冰火 的帖子
咩呀 問佢拎電話有鬼用咩  有個可以狂打架
一用佢肯就打得 可以無恨狂用 唔洗等的
作者: 梓    時間: 23/3/2007 11:31 PM
原帖由 對寵物有興趣 於 23.3.2007 23:06 發表
咩呀 問佢拎電話有鬼用咩  有個可以狂打架
一用佢肯就打得 可以無恨狂用 唔洗等的

天不曉得嗎??
好似≠有
FL(火紅葉綠)≠水晶

過於深奧嗎??

簡單d黎講冇個舊野
作者: 對寵物有興趣    時間: 24/3/2007 09:55 AM
標題: 回復 #7 冰火 的帖子
....................咁算啦  我吉利egg 唔知點升lv好播

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2