香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 水晶搭完船 唔知點樣整走 卡比 同小蝦唔知點打-3- [打印本頁]

作者: 對寵物有興趣    時間: 17/3/2007 04:47 PM
標題: 水晶搭完船 唔知點樣整走 卡比 同小蝦唔知點打-3-
同上!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 梓    時間: 17/3/2007 05:09 PM
原帖由 對寵物有興趣 於 17.3.2007 16:47 發表
同上!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

去紫菀市的靈塔舊址,問一個阿伯,會畀新頻道你
而叫醒卡比的頻道係尾2個個

小霞呀....
係淺藍市既最上方,打晒所有人就好似會見到佢
作者: 對寵物有興趣    時間: 17/3/2007 05:53 PM
標題: 回復 #2 冰火 的帖子
紫菀市的靈塔舊址我唔知邊到黎播-3-
作者: nelson0908    時間: 17/3/2007 06:04 PM
係第三道館最高的呢坐搭,要問對5條問題便可獲得收音機
作者: 梓    時間: 17/3/2007 07:43 PM
原帖由 對寵物有興趣 於 17.3.2007 17:53 發表
紫菀市的靈塔舊址我唔知邊到黎播-3-

姐係舊版地區個度
黑暗山洞既下面個個市鎮
作者: 對寵物有興趣    時間: 17/3/2007 10:20 PM
標題: 回復 #5 冰火 的帖子
打哂上邊d人 都冇見到小霞-3-
作者: nelson0908    時間: 18/3/2007 09:49 PM
你要行去正正輝屋企下面先見到小霞架,
佢見到你會自己走左(佢隔離個人都會走)
作者: 對寵物有興趣    時間: 18/3/2007 10:50 PM
標題: 回復 #7 nelson0908 的帖子
小霞打左啦  卡比依家點呀!!!!!!!!!!
咩舊板黑暗山洞!!!!!!!!!係邊架
作者: 梓    時間: 18/3/2007 10:52 PM
原帖由 對寵物有興趣 於 18.3.2007 22:50 發表
小霞打左啦  卡比依家點呀!!!!!!!!!!
咩舊板黑暗山洞!!!!!!!!!係邊架

淺藍市的右下方的那個鎮
作者: 對寵物有興趣    時間: 18/3/2007 11:15 PM
標題: 回復 #9 冰火 的帖子
係咪好多鬼聲個個呀-3-  我問哂成條村既人啦播
作者: nelson0908    時間: 19/3/2007 10:00 PM
你先到發電廠個到調查下,跟住去返gym
見到個火箭隊的人,跟住佢走左
你就係個正方形最左上角的位禁a
囉左之後比返個老世
作者: 對寵物有興趣    時間: 20/3/2007 07:35 AM
標題: 回復 #11 nelson0908 的帖子
拎左啦  我係問卡比播  唔係拎技播!!!!!咪玩啦
作者: nelson0908    時間: 20/3/2007 05:19 PM
可唔可以詳細d?
你檢查下你囉左(係第3GYM)答左5條問題未?
ko發電廠個問題
在冇GY的城鎮中囉了音樂未?

如果完成以上3條便可叫醒卡比

企係卡比前面,禁第4個(裝置)
調較到睡眠曲
向卡比說話。
作者: 對寵物有興趣    時間: 20/3/2007 06:36 PM
標題: 回復 #13 nelson0908 的帖子
在冇GY的城鎮中囉了音樂未
我唔知邊個城播   係咪好多鬼聲個個   入間屋問阿伯
作者: 梓    時間: 20/3/2007 06:46 PM
原帖由 對寵物有興趣 於 20.3.2007 18:36 發表
在冇GY的城鎮中囉了音樂未
我唔知邊個城播   係咪好多鬼聲個個   入間屋問阿伯

個度咪係紫菀市law- -

卡比面前播,再和卡比講野,開打

而叫醒卡比的頻道係尾2個個

作者: 對寵物有興趣    時間: 21/3/2007 07:03 AM
標題: 回復 #15 冰火 的帖子
成條村都問哂啦  都冇野既     
都唔知點
作者: 梓    時間: 21/3/2007 09:20 AM
原帖由 對寵物有興趣 於 21.3.2007 07:03 發表
成條村都問哂啦  都冇野既     
都唔知點

你又問咩呀??
作者: nelson0908    時間: 21/3/2007 05:51 PM
係紫菀市(係舊版同勁敵打個座野wo)
不過唔用左樣姐。
個樣成個神士咁既呢。
作者: nelson0908    時間: 21/3/2007 05:55 PM
要先去無人發電廠和全部的人講完話之後回來花籃道館有一個火箭隊.花籃道館的火箭隊出來以後,往北方的24號道路走去又會看到他.把他幹掉,到了25號道路時,會有一票訓練家,把他們幹掉.走到盡頭發現小霞在約會!!道館中間有一個佔了四格的正方形水池,水池左上角有一個重要道具(它是隱藏在水裡,必須把它拿起來)!!!先去無人發電廠,跟最裡面的肥豬講話他會給你招式機07.出來以後進去黑暗山洞出來以後已經到了紫苑鎮.到三年前還是靈骨塔的大樓找一個穿黑色西裝的紳士他會給你新的收音機(要有舊的喔!)的收音機有一個頻道是神奇寶貝之笛可以去叫卡比獸了

仲夠唔夠詳細?
作者: 對寵物有興趣    時間: 22/3/2007 07:15 AM
標題: 回復 #19 nelson0908 的帖子
拎左啦唔該哂!!!!!

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2