香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 入o黎睇睇+幫幫忙呃...唔該> <"[問題已解決] [打印本頁]

作者: 小耀    時間: 17/1/2007 12:17 AM
標題: 入o黎睇睇+幫幫忙呃...唔該> <"[問題已解決]
問題已經解決...待解答"神奈"問題...見#2+#3

登錄/註冊後可看大圖

作者: 貝貝☆    時間: 17/1/2007 10:18 PM
雖然幫不上忙  (抱歉) 但也幫你推推一上來吧 XD

( 其實只是想多謝你的神奈大人 ~ 神奈大人我帶走了 (毆) )
作者: 小耀    時間: 18/1/2007 12:56 AM
原帖由 貝貝☆ 於 17/1/2007 22:18 發表
雖然幫不上忙  (抱歉) 但也幫你推推一上來吧 XD

( 其實只是想多謝你的神奈大人~神奈大人我帶走了 (毆) )

E個係神奈咩=o=...E個唔係小璘咩@@?
其實,我對守護月天E套動畫唔太熟識...但應該係小璘黎ga...除非被騙了> <"
作者: 鴨    時間: 18/1/2007 09:42 PM
神奈備命啊..

真懷念...

這套東西到現在還是一套神話...=W=
作者: 幻藍    時間: 18/1/2007 11:29 PM
記得亞視播過
不過因為劇情太"行"所以沒有怎麼看過

作者: 鴨    時間: 18/1/2007 11:36 PM
原帖由 幻藍 於 18/1/2007 23:29 發表
記得亞視播過
不詔劇情太"行"所以沒有怎麼看過

AIR喔...
亞視有播過的嗎...= =?
作者: 小耀    時間: 19/1/2007 12:40 AM
原帖由 RX78-2 於 18/1/2007 23:36 發表

AIR喔...
亞視有播過的嗎...= =?

下...咩神奈備命= =?咩AIR...?同幅圖有關o既果套動畫叫:守護月天
好似o係有線播過...唔記得喇...因為我冇睇過>_<"
但肯定o既係同幅圖有關o既動畫係叫:守護月天...
因為幅圖係我去果D下載wallpaper o既地方度搵到o既...佢係屬於動漫類>>日本動漫>>守護月天
唔怪之得...我1直都唔明你地講咩神奈= ="
作者: 鴨    時間: 19/1/2007 08:40 PM
原帖由 小耀 於 19/1/2007 00:40 發表

下...咩神奈備命= =?咩AIR...?同幅圖有關o既果套動畫叫:守護月天
好似o係有線播過...唔記得喇...因為我冇睇過>_<"
但肯定o既係同幅圖有關o既動畫係叫:守護月天...
因為幅圖係我去果D下載wallpa ...

......
AIR也不知是甚麼嗎...OTL

你在說啥啊...
這個不是神奈備命那是誰啊...?

神奈備命

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

在圖庫找圖真辛苦啊...""
作者: 小耀    時間: 19/1/2007 11:08 PM
唔知應該點樣講先好...
E幅圖,係我around中3中4果有時o既...[現在中7...]
幅圖係我1個好鍾意守護月天o既朋友俾o既...話個女仔係叫月天.小璘...
所以...肯定o既...都係叫小璘...
而出自邊1套動畫呢?就係:守護月天...
當洗機後...幅圖冇左...傷心> <
早幾日...託1個同學o既鴻福...o係1個download wallpaper o既網度搵番...
而E幅圖個類別係:動漫類>>日本動漫>>守護月天
而唔係AIR= ="[我唔係唔知AIR係咩...只係想話幅圖係o係守護月天度搵到!!]
證據:
http://desktopstreet2.net/download/preview.php?ID=anim&Sub_Sub_Cat_ID=jpanim&Preview_ID=syugogetten&order=1
見第3幅...
作者: 鴨    時間: 19/1/2007 11:48 PM
原帖由 小耀 於 19/1/2007 23:08 發表
唔知應該點樣講先好...
E幅圖,係我around中3中4果有時o既...
幅圖係我1個好鍾意守護月天o既朋友俾o既...話個女仔係叫月天.小璘...
所以...肯定o既...都係叫小璘...
而出自邊1套動畫呢?就係:守護月天...
當 ...

這兩個的確挺難分...

AIR中的神奈備命有的是深藍色的頭髮、那兩個鬢上的裝飾物(真的是她獨有)、還有那種獨特的古代服裝...
而守護月天的小璘有的是紫色的頭髮、和依我所知是不會有那種獨特裝飾物...

會搞錯也不奇...
因為依靠髮的顏色也不易分辨...
還有話說啊...
小璘有翼的嗎...= =?
而神奈備命就是真正的翼人...

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2