香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 今集的戰鬥塔還有更多新元素嗎? [打印本頁]

作者: 小精靈~xD    時間: 6/1/2007 02:35 PM
標題: 今集的戰鬥塔還有更多新元素嗎?
7. 今集的戰鬥塔還有更多新元素嗎?

Ans: 有,記得在冒險途中曾經與你組隊的五位不明人士嗎?把他們全救起後就可跟他們打組隊打雙打了~
      , 於左面的櫃檯問服務員,第一次選第一項,第二次選第二項就可進入選角房間

請問 "於左面的櫃檯問服務員"
在那裡??講到唔清楚??

還有~Gym3()道館中文明字叫什麼?鎮卅市?

作者: abc666    時間: 6/1/2007 02:43 PM
咁都叫唔清楚!?
戰鬥塔裡有3個櫃檯
中間係自己玩1on1 ,2on2
右面係用wifi的
左面就=上面講的

你一入到戰鬥塔就一眼睇晒3個的
絕對冇理由唔知乜係"左面的櫃檯問服務員"
而我絕對懷疑你根本唔知戰鬥塔係邊同你d理解能力
作者: Nidoq    時間: 6/1/2007 02:44 PM
可能人家沒有進過戰鬥塔~.~
作者: 小精靈~xD    時間: 6/1/2007 02:44 PM
原帖由 abc666 於 6/1/2007 14:43 發表
咁都叫唔清楚!?
戰鬥塔裡有3個櫃檯
中間係自己玩1on1 ,2on2
右面係用wifi的
左面就=上面講的

你一入到戰鬥塔就一眼睇晒3個的
絕對冇理由唔知乜係"左面的櫃檯問服務員"
而我絕對懷疑你根本唔 ...

佢冇講戰鬥塔=.=
我就係唔知先問

作者: abc666    時間: 6/1/2007 02:48 PM
原帖由 小精靈~xD 於 6/1/2007 14:44 發表

佢冇講戰鬥塔=.=

人地faq講緊今集的戰鬥塔的有更多新元素
即係講緊戰鬥塔裡面ge野
佢冇講=戰鬥塔裡

我的懷疑係正確的
作者: 小鱷    時間: 6/1/2007 05:45 PM
原帖由 小精靈~xD 於 6/1/2007 14:44 發表

佢冇講戰鬥塔=.=
我就係唔知先問

今集的戰鬥塔還有更多新元素嗎?

要放到幾大才看到?
作者: windy    時間: 6/1/2007 06:09 PM
眼大睇過龍姐, 唔好怪佢

但我想問wi-fi果度中途有位斷線...咁仲可唔可以單人繼續架
(因為我用wi-fi既時候經常斷線...orz 唔知係咪有干擾所以咁)
and 可唔可以對機(2nds 1m範圍果隻連線)打而唔用wi-fi?
作者: latios    時間: 6/1/2007 09:52 PM
原帖由 windy 於 6/1/2007 18:09 發表
眼大睇過龍姐, 唔好怪佢

但我想問wi-fi果度中途有位斷線...咁仲可唔可以單人繼續架
(因為我用wi-fi既時候經常斷線...orz 唔知係咪有干擾所以咁)
and 可唔可以對機(2nds 1m範圍果隻連線)打而唔用wi-fi?

<<<不可以吧...

可唔可以對機(2nds 1m範圍果隻連線)打而唔用wi-fi?
<<<可以,但nds的連線不只1m....
作者: ilovetomato    時間: 6/1/2007 10:09 PM
請問 "於左面的櫃檯問服務員"
在那裡??講到唔清楚??
 <- 不就是... 戰鬥塔單打雙打左邊個個嗎...?  你問佢 野 其中一條答否就可
作者: windy    時間: 9/1/2007 12:34 AM
原帖由 latios 於 6/1/2007 21:52 發表

<<<不可以吧...

可唔可以對機(2nds 1m範圍果隻連線)打而唔用wi-fi?
<<<可以,但nds的連線不只1m....

係10m吧.....

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2