香港寵物小精靈村落 論壇

標題: O6年就快完啦~大家在07年有可目標&對06年有可感想?在此發表下^.^ [打印本頁]

作者: 古云    時間: 31/12/2006 10:26 PM
標題: O6年就快完啦~大家在07年有可目標&對06年有可感想?在此發表下^.^
O6年就快完啦~大家在07年有可目標&對06年有可感想?在此發表下^.^

07年的目標來來去去都是什麼學業進步之類的啦~在此表過不提~
06年的感想嘛~就是終於認清了自己啦~!!自己的小說也在網上連載中~!!
作者: 梓    時間: 31/12/2006 10:40 PM
友誼萬歲law.....
06年既感想就係.......(登登登登......)
好窮=.=

祝各位網友新年快樂~合皮撩耳牙(Happy New Year)= =
作者: 烈焰火龍    時間: 31/12/2006 10:42 PM
我的目標就是........這個論壇的人愈來愈多!!!!同埋,我希望07年成績可以像火箭似的有大大進步(我的成績不太好 )
最後..........Happy New Year~~~
..........咁你呢???

作者: jbano2    時間: 31/12/2006 10:50 PM
07年無咩特別目標.....
不過眼前還有一份「南蓮園池遊記」趕著要打.....
還是預祝大家新一年有一個新開始!

登錄/註冊後可看大圖

作者: pichu    時間: 31/12/2006 11:08 PM
目標就冇
希望可以得過且過
又不負眾望
考到個14分
考完最後一科即刻將全屋所以書+筆記燒左去!!

其實最希望07年學識認人=.=
有時行出街見到熟人
都要行過左成三四秒先醒得起人地係邊個-.-
作者: yin229    時間: 31/12/2006 11:10 PM
06年沒有太大既事發生=.=只係覺我世界太多異變
07年只想世界冇太多異變

咁一陣洗唔洗一齊呃"3,2,1,2007年到啦!!e 4個post=.=??
ps:可能比板主殺!!!!!

作者: 小鱷    時間: 31/12/2006 11:16 PM
06 畢業><同小學同學講88
07 中一全班頭5名
作者: boris-311    時間: 31/12/2006 11:42 PM
我希望07年考到全級頭10
今次第11 同第10相差0.02分........
作者: renz    時間: 31/12/2006 11:51 PM
原帖由 yin229 於 31/12/2006 11:10 PM 發表
06年沒有太大既事發生=.=只係覺我世界太多異變
07年只想世界冇太多異變

咁一陣洗唔洗一齊呃"3,2,1,2007年到啦!!e 4個post=.=??
ps:可能比板主殺!!!!!

你做到的話~.~

我太懶了.....看來07還是繼續懶-.-
作者: 極地    時間: 1/1/2007 12:50 AM
=..=沒什麼目標: 年年都1樣照舊不用留班 能在原校升就得 ..
仲有1堆作文味作........趕
作者: dannyabc    時間: 1/1/2007 06:15 PM
希望平均分有76 or above

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2