香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 隊伍一問 [打印本頁]

作者: 七度灶博士    時間: 28/12/2006 08:43 PM
標題: 隊伍一問

登錄/註冊後可看大圖
LV100(念力、十萬伏特、冷凍光束、自我再生)

登錄/註冊後可看大圖
LV100(十萬伏特、念力、滑浪、冷凍光束)

登錄/註冊後可看大圖
LV100(念力、十萬伏特、冷凍光束、影子球)

登錄/註冊後可看大圖
LV100(冷凍光束、十萬伏特、地震、流星群)

登錄/註冊後可看大圖
LV100(冷凍光束、暴風雪、絕對零度、滑浪)

登錄/註冊後可看大圖
LV100(熱風、過熱、飛擊、高空攻擊)(照足沉思的哈古龍的火鳥來練的XD)

作者: 頭文字(D)    時間: 28/12/2006 10:30 PM
uber team,沒什麼好評

team子怕冰&雷,可+冰柱
作者: 極地    時間: 28/12/2006 10:48 PM
無性格 無努力值分配 幫你唔到
作者: 梓    時間: 28/12/2006 10:51 PM
原帖由 極地 於 28.12.2006 22:48 發表
無性格 無努力值分配 幫你唔到

連能力,個體都冇打添.........
作者: Sonic    時間: 28/12/2006 11:54 PM
無敵過關Team
可Lock了
PS:要能力和個體幹嘛~.~
作者: anteater    時間: 29/12/2006 12:05 AM
那配招已足夠使我三月不知肉味,不敢再看能力值了...
作者: 小鱷    時間: 29/12/2006 12:27 AM
150%比賽會ban哂成隊= =
作者: 極地    時間: 29/12/2006 01:17 AM
=..=見佢成隊神獸 想不到他太睇得起4大同 冠軍
作者: 沉思的哈古龍    時間: 29/12/2006 08:52 AM
原帖由 七度灶博士 於 28/12/2006 20:43 發表

登錄/註冊後可看大圖
LV100(念力、十萬伏特、冷凍光束、自我再生)

登錄/註冊後可看大圖
LV100(十萬伏特、念力、滑浪、冷凍光束)http://www.aucy.com:8 ...

朋友,乜解究你咁睇得起我隻火鳥?如果你係欣賞我的火鳥,請回覆。
作者: K龍    時間: 29/12/2006 11:30 AM
原帖由 小鱷 於 29/12/2006 00:27 發表
150%比賽會ban哂成隊= =

我才不要~~
我要用UU和這隊vs~

/me esc~
作者: boris-311    時間: 29/12/2006 02:37 PM
什麼是uu????
作者: sapphire    時間: 29/12/2006 02:43 PM
原帖由 boris-311 於 29/12/2006 14:37 發表
什麼是uu????

Under Used Pokemon
不常在對戰中出現的精靈
作者: Sonic    時間: 29/12/2006 08:31 PM
對了,有果d pm既分類表嗎?smogon因地震上唔到

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2