香港寵物小精靈村落 論壇

標題: =.=邊條龍好d==?更新:增加3條龍 [打印本頁]

作者: yin229    時間: 12/11/2006 12:38 PM
標題: =.=邊條龍好d==?更新:增加3條龍
幫我睇睇3條龍邊條最好=.=
我想玩物攻=.=

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: 許願星    時間: 12/11/2006 12:40 PM
3隻都唔係幾好,如果我係你就會再捉幾隻
作者: 小鱷    時間: 12/11/2006 01:43 PM
速度or攻擊未達到28以上的水平請生蛋...
作者: yin229    時間: 12/11/2006 05:05 PM
咁我e家更新左既後3條龍點=.=??
係咪都唔得??
作者: 小鱷    時間: 12/11/2006 05:07 PM
請把所有20lv以下的迷你龍用升級糖升到20lv 未夠20lv 個體會有偏差....
作者: Monew    時間: 12/11/2006 05:12 PM
我就覺得係更新之後既第一條龍,除左hp之外其他能力唔錯,勉強可以接受
作者: 小鱷    時間: 12/11/2006 05:15 PM
原帖由 無聊人=.= 於 12/11/2006 17:12 發表
我就覺得係更新之後既第一條龍,除左hp之外其他能力唔錯,勉強可以接受

不要看個體而不看性格= =

他的那個性格是+sa-sp的= =

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2