香港寵物小精靈村落 論壇

標題: help help help help [打印本頁]

作者: gabriellee    時間: 31/10/2006 04:02 PM
標題: help help help help
點解我會冇晒8個勝章??????
我係功能果度睇唔到d勝章,但係在save時上面又寫往個8字???
thx
作者: fish    時間: 31/10/2006 04:23 PM
原帖由 gabriellee 於 31/10/2006 00:02 發表
點解我會冇晒8個勝章??????
我係功能果度睇唔到d勝章,但係在save時上面又寫往個8字???
thx

請於查看id功能介面正中間的最下方打開章盒-w-||
作者: gabriellee    時間: 31/10/2006 04:38 PM
我打開左
裡面乜都冇
全部都係灰色
我之前有,但係突然間唔見晒,唔知點算

P.S 我係玩鑽石,玩正版
作者: K龍    時間: 31/10/2006 04:44 PM
..................
唔係無左,而是太久沒清理,染塵了 o.O........

可以用nds枝筆筆去掃下它,會越來越亮,最後有4粒星星~~(不過果一排後又要清理過= =)

作者: Harpuia    時間: 31/10/2006 04:47 PM
原帖由  於 31/10/2006 16:44 發表
..................
唔係放左,而是太久沒清理,染塵了 o.O........

可以用nds枝筆筆去掃下它,會越來越亮,最後有4粒星星~~(不過果一排後又要清理過= =)

清理是浪費氣力的.....orz
所以我也是不理它就算了.........
作者: K龍    時間: 31/10/2006 04:53 PM
原帖由 Harpuia 於 31/10/2006 16:47 發表

清理是浪費氣力的.....orz
所以我也是不理它就算了.........

塵埃美~
作者: gabriellee    時間: 31/10/2006 05:36 PM
感謝各位
問題已經解決
thanks a lot

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2