香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 我想問下有冇六尾(037)捉丫 [打印本頁]

作者: v67980    時間: 12/10/2006 04:45 PM
標題: 我想問下有冇六尾(037)捉丫
如題,幫下手唔該,好想要
作者: Nidoq    時間: 12/10/2006 04:50 PM
捉不到便轉機吧~
不用煩~

剎那:請注意你的用詞

作者: v67980    時間: 12/10/2006 05:18 PM
標題: 回復 #2 Nidoq 的帖子
冇gba先問姐,有我問黎做咩wo
作者: 甲斐剎那    時間: 12/10/2006 05:25 PM
暫時的資料沒發現有得捉
作者: Helluin    時間: 12/10/2006 05:27 PM
原帖由 Nidoq 於 12/10/2006 16:50 發表
捉不到便轉機吧~
不用煩~
沒有GBA的.............去死吧

冇GBA就要去死= =?

我想講Pokemon並唔係有錢人先玩得起o既野

冇GBA帶有乜咁出奇?

回主題

雖然圖鑑冇寫有得捉,不過可能響大屋/細路女講有得捉都唔奇

作者: Nidoq    時間: 12/10/2006 05:31 PM
原帖由 Helluin 於 12/10/2006 05:27 PM 發表

冇GBA就要去死= =?

我想講Pokemon並唔係有錢人先玩得起o既野

冇GBA帶有乜咁出奇?

我是說沒GBA的便沒有六尾,他(她?)真想要的話便不要去玩+叫老任去死=]
作者: v67980    時間: 12/10/2006 06:46 PM
標題: 回復 #5 Helluin 的帖子
大屋/細路女講<----姐係點,我唔係好識,教下我唔得丫?
作者: 闇風    時間: 12/10/2006 07:01 PM
原帖由 v67980 於 12/10/2006 18:46 發表

有間屋,入面有個女仔,同佢講野,佢會話比你知隻精靈喺邊度有
作者: Helluin    時間: 12/10/2006 07:02 PM
原帖由 v67980 於 12/10/2006 18:46 發表

響GYM5行落去有間大屋,行入去右邊有間房,有兩個人,後面有個守衛企響度,同個人講野,佢會話比你知後院有某種PM捉,一日可以同佢講一次野,就會有越黎越多野捉,連鑽石版地圖冇顯示有得捉o既胡說樹BB都得

細路女:爆左機之後,去博士個鎮,下面有間大屋會有個細路女,佢會講比你聽邊度有邊隻PM捉,一日之內去果個地方捉就得啦~亦都係1日講一次,而過左1日之後,就冇得再捉返果類PM,除非佢又同你講可以捉,而且圖鑑唔會顯示可以捉
作者: v67980    時間: 12/10/2006 07:11 PM
標題: 回復 #9 Helluin 的帖子
唔見間大屋.....
仲有d化石係咩樣ga?
作者: ~小智~    時間: 12/10/2006 08:41 PM
在第五關下邊有個大屋212道(唔知咩是212道去找地圖)
d化石個樣去找帖啦,有帖有講
作者: wavenltw    時間: 12/10/2006 10:43 PM
原帖由 Helluin 於 12/10/2006 19:02 發表

響GYM5行落去有間大屋,行入去右邊有間房,有兩個人,後面有個守衛企響度,同個人講野,佢會話比你知後院有某種PM捉,一日可以同佢講一次野,就會有越黎越多野捉,連鑽石版地圖冇顯示有得捉o既胡說樹BB都得

細路女: ...

thz!!!!!
用細路女方法....剛捉了

登錄/註冊後可看大圖

作者: v67980    時間: 13/10/2006 03:04 AM
標題: 回復 #12 wavenltw 的帖子
真係捉到,大好la
但係係唔係一定要個細路話有先有得捉ga?
作者: v67980    時間: 13/10/2006 03:10 AM
標題: 回復 #9 Helluin 的帖子
唔見個守衛.....

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2