香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 關於火紅連動問題 [打印本頁]

作者: meisjc    時間: 5/10/2006 06:15 PM
標題: 關於火紅連動問題
今朝10點我諗住連動果陣(岩岩過左1日(24小時) 佢彈左句唔係24小時內唔可以傳果句野 之後我較時間較後左佢之後就有句24小時有時就係果句- - 請問點樣再將火紅連動選精靈傳pm 無其他版本d帶- -
作者: latios    時間: 5/10/2006 06:21 PM
那你就要等現實時間的一日之後....
較時間是沒有用的
一定要較日期
作者: meisjc    時間: 5/10/2006 06:22 PM
原帖由 latios 於 5/10/2006 18:21 發表
那你就要等現實時間的一日之後....
較時間是沒有用的
一定要較日期

等左1日都唔得 較日期都係 較遲1年都唔得- -
作者: latios    時間: 5/10/2006 06:24 PM
原帖由 meisjc 於 5/10/2006 18:22 發表

等左1日都唔得 較日期都係 較遲1年都唔得- -

較時間的話有機會令24小時的需要加長
如果較日期的話就一定要兩餅帶
作者: meisjc    時間: 5/10/2006 06:28 PM
原帖由 latios 於 5/10/2006 18:24 發表

較時間的話有機會令24小時的需要加長
如果較日期的話就一定要兩餅帶

哦咁我等聽日試下先

岩岩仲有1個問題 如果要等1日 駛唔駛插埋餅火紅等

作者: latios    時間: 5/10/2006 07:34 PM
原帖由 meisjc 於 5/10/2006 19:30 發表
岩岩仲有1個問題 如果要等1日 駛唔駛插埋餅火紅等

唔需要~

============================

唔好連POST

自己編輯吧~
作者: meisjc    時間: 6/10/2006 06:15 PM
唔得啵等左1日- - 一入彈佢左句唔知咩咩1咩 之後果句又唔知咩咩1咩1咩咩咩 <---呢2句 睇唔明日文無計- -
作者: K龍    時間: 6/10/2006 06:19 PM
有某塊寶石說過等了72小時也未能再連動,無奈之下去用另一部NDS了....這種人真過份(?)
作者: meisjc    時間: 6/10/2006 06:32 PM
原帖由  於 6/10/2006 18:19 發表
有某塊寶石說過等了72小時也未能再連動,無奈之下去用另一部NDS了....這種人真過份(?)

- -唔係嘛 咁唔用另1部NDS既話有無方法解決
作者: sapphire    時間: 6/10/2006 06:42 PM
樓主看到的日文是這個「DS    DS          24     」嗎?

是的話,我看得懂......說什麼「DS主機的時間被改動過,需在24小時後才能進行連動」,不過問題是我沒對NDS的時鐘進行任何改動,在24小時也不能連動......我覺得是NDS的時鐘出了問題,找尋解決方法中......|||
作者: meisjc    時間: 6/10/2006 06:47 PM
原帖由 sapphire 於 6/10/2006 18:42 發表
樓主看到的日文是這個「DS    DS          24      ...

不是這個 還有1種句子的
作者: sapphire    時間: 6/10/2006 06:51 PM
原帖由 meisjc 於 6/10/2006 18:47 發表

不是這個 還有1種句子的

還有一句嗎? 那句是不是有一個選項的?
作者: meisjc    時間: 6/10/2006 07:02 PM
原帖由 sapphire 於 6/10/2006 18:51 發表

還有一句嗎? 那句是不是有一個選項的?

果句野最後那1句第2行有1咩咩1咩咩架- -

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2