香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 有冇人已經可以傅pm到 d/p 了?? [打印本頁]

作者: 月狗    時間: 29/9/2006 05:53 PM
標題: 有冇人已經可以傅pm到 d/p 了??
有冇人已經可以傅pm到 d/p 了??
作者: EternalLove    時間: 29/9/2006 05:56 PM
我相信很少人買了兩個nds或會同朋友傳,而家d人都未咁快捉到勁精靈啦
作者: ying_k926    時間: 29/9/2006 06:03 PM
我覺得樓主係話緊由火紅/葉綠/紅藍綠寶石版傳去鑽可珍珠版囉~~
唔知有冇估錯呢~~
作者: 魔術師Chikorita    時間: 29/9/2006 06:05 PM
原帖由 EternalLove 於 29/9/2006 05:56 PM 發表
我相信很少人買了兩個nds或會同朋友傳,而家d人都未咁快捉到勁精靈啦

兩大神獸還不夠「勁」嗎﹖
作者: 斯路    時間: 29/9/2006 06:05 PM
如果係指同DP傳既話
我傳左野囉...一開頭果3隻
作者: PM狂    時間: 29/9/2006 06:56 PM
原帖由 斯路 於 29/9/2006 18:05 發表
如果係指同DP傳既話
我傳左野囉...一開頭果3隻

係講緊小火龍、車厘龜同奇異種子??
作者: 斯路    時間: 29/9/2006 07:01 PM
原帖由 PM狂 於 29/9/2006 18:56 發表

係講緊小火龍、車厘龜同奇異種子??

唔係.....
係小龜+企鵝+馬騮
作者: hklam159    時間: 29/9/2006 07:03 PM
要齊 DP 圖鑒,再升級為全國圖鑒
才能 GBA > DP
作者: 小鱷    時間: 29/9/2006 09:35 PM
原帖由 hklam159 於 29/9/2006 19:03 發表
要齊 DP 圖鑒,再升級為全國圖鑒
才能 GBA > DP

還有

resfl都要升= =(好像廢話= =)
作者: 滅世魔者    時間: 30/9/2006 12:10 AM
斯路,你可拿三主?
你是不是有3 NDS 3 d/p?

因我有2 NDS 2 d/p,一隻做玩(企鵝),一隻做傳,

但傳了一隻(馬騮),傳了一次到玩的,想再傳最後一隻主(小龜),但GAME不給我入去傳的地方,

也不給我SAVE,只出了一句日文(我想是說要用舊的SAVE玩,不能SAVE新GAME)

WHY??????

請指教!THX THX
作者: 幸運星    時間: 30/9/2006 01:19 AM
今日已經將超夢夢、佳仔、雷鳥、奧斯、亞斯等神獸開始連動過去了
不過由於有D招的物攻/特攻改左,所以有D神獸的招都要重新配過

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2