香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 我想問 [打印本頁]

作者: wai9527    時間: 28/9/2006 08:03 PM
標題: 我想問
正板nds係唔係本身就有wi-if連線功能~
如果唔係係唔係要buy d咩野~
pokemon冇左連線我儲唔哂所有pokemon~_~

作者: latios    時間: 28/9/2006 08:04 PM
nds是用內置紅外線連線的
wi-fi是用來上網的~要另外買
作者: SJ318    時間: 28/9/2006 08:08 PM
原帖由 latios 於 28/9/2006 20:04 發表
nds是用內置紅外線連線的
wi-fi是用來上網的~要另外買

若果你家是無線上網的,就唔洗買wi-fi!
作者: wai9527    時間: 28/9/2006 08:14 PM
咁內置紅外線連線可以連幾遠~_~
wi-fi是用來上網= =~nds上網做咩
作者: wai9527    時間: 28/9/2006 08:15 PM
唔通係用黎偷偷地,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.....................................不合法下載
作者: latios    時間: 28/9/2006 08:18 PM
原帖由 wai9527 於 28/9/2006 20:14 發表
咁內置紅外線連線可以連幾遠~_~
wi-fi是用來上網= =~nds上網做咩

用來全球連線對戰

================
請善用編輯功能,唔好連post
作者: 甲斐剎那    時間: 28/9/2006 08:18 PM
原帖由 wai9527 於 28/9/2006 20:15 發表
唔通係用黎偷偷地,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.....................................不合法下載

主要用來和世界各地玩家對戰
D/P除了可網上對戰外,更可網上交換精靈
作者: K龍    時間: 28/9/2006 08:19 PM
安坐家中完成圖鑑變成可能的事了~
作者: wai9527    時間: 28/9/2006 08:24 PM
嘩~咁好!!!咁都要人地肯先得la~
一定好鬼貴la~

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2