香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 鑽石、珍珠真係咁貴=.=? [打印本頁]

作者: pmfromhk    時間: 27/9/2006 06:51 PM
標題: 鑽石、珍珠真係咁貴=.=?
我岩岩落我屋企下面睇,,,,368蚊-_-"400以下,我諗我一陣會有得玩A_A"

如果大家係買就快喇-_-"奧海城2期3樓!!
作者: K龍    時間: 27/9/2006 06:53 PM
比起水貨算平了,偶的才$348......也許已經算貴了
作者: 果然翁。﹏。    時間: 27/9/2006 06:54 PM
咁你想幾錢呀???200~300
作者: 闇風    時間: 27/9/2006 06:55 PM
我聽日買鑽石
$340
作者: 小包    時間: 27/9/2006 06:55 PM
好多地方都賣緊$330左右
作者: K龍    時間: 27/9/2006 06:56 PM
唔排除聽日已加價了XD
作者: 小包    時間: 27/9/2006 06:57 PM
屯門區貨源充足,應該唔會加好多zzz
作者: maxlammax    時間: 27/9/2006 07:06 PM
原帖由  於 27/9/2006 18:56 發表
唔排除聽日已加價了XD

版主先生
你唔好禁天真啦
你比人呃左啦
28號係正式發售日
來貨一定多
聽日買好大機會會平過今日10$-30$不等
佢同你講話聽日有可能加價係因為我日既價錢係會比聽日貴
所以呃你
等你快d買
佢就會搵多d錢

作者: henry20901    時間: 27/9/2006 07:06 PM
尋日先仲係445...

今日跌左成百蚊= ="
作者: 果然翁。﹏。    時間: 27/9/2006 07:14 PM
聽日可能仲跌我勁喔
作者: sapphire    時間: 27/9/2006 07:17 PM
原帖由 maxlammax 於 27/9/2006 19:06 發表

版主先生
你唔好禁天真啦
你比人呃左啦
28號係正式發售日
來貨一定多
佢同你講話聽日有可能布飢琱擛J價錢係會比聽日貴
所以呃你
等你快d買
佢就會搵多d錢

今天的是行貨
作者: K龍    時間: 27/9/2006 07:19 PM
原帖由 maxlammax 於 27/9/2006 19:06 發表

版主先生
你唔係禁天真啦
你比人呃左啦
28號係正式發售日
來貨一定多
佢同你講話聽日有可能布飢琱擛J價錢係會比聽日貴
所以呃你
等你快d買
佢就會搵多d錢

你又認為今天的貨是那裡來的?
我唔知自己有無比人呃,亦不知老闆說的可不可信,以我收到的,是:今天突然來貨,所以可以以預定價錢賣,但明天的來貨價格可能有所調整,而程度則視乎其他商店加得有幾高.....

而根據你所說,價格還可能進一步下降.......
就不說我自己的商店,一些人可以以$330/320左右買到,那麼明天還有機會降至$300?

以Pokemon 聯盟式的遊戲來說(RS打後),我可沒見過.......也許我比人騙左,但預期諗太多+有顧慮而唔買,而明天真的加價了的話,我會笑自己愚蠢

尋日先仲係445...

今日跌左成百蚊= ="

水貨又點同?
作者: pmfromhk    時間: 27/9/2006 07:20 PM
原帖由  於 27/9/2006 19:19 發表

你又認為今天的貨是那裡來的?
我唔知自己有無比人呃,亦不知老闆說的可不可信,以我收到的,是:今天突然來貨,所以可以以預定價錢賣,但明天的來貨價格可能有所調整,而程度則視乎其他商店加得有幾高.....
...

你的商店=.=?你開商店架=.=?
作者: K龍    時間: 27/9/2006 07:21 PM
原帖由 pmfromhk 於 27/9/2006 19:20 發表

你的商店=.=?你開商店架=.=?

............
我去購買D/P的商店........
有時話不用說得太明白,get到意思已可以了吧
作者: ken_030165    時間: 27/9/2006 07:30 PM
我買了...330...其實有320..不過我唔想幫親佢= =
作者: 鴨    時間: 27/9/2006 10:08 PM
原帖由 sapphire 於 27/9/2006 19:17 發表

今天的是行貨

我買的是"日本國內專用"的水貨...

不知為何一向這種遊戲帶水貨會貴了不少...
作者: maxlammax    時間: 28/9/2006 12:22 PM
原帖由  於 27/9/2006 19:21 發表

............
我去購買D/P的商店........
有時話不用說得太明白,get到意思已可以了吧

版主先生
我已經幫你證實左
我日係平過27號
吉之島,西田個價錢都係同你買果個價差唔多
下次小心唔好禁易比人呃啦
作者: Bon!    時間: 28/9/2006 12:29 PM
我星期五/六/日才買DP............Orz
作者: K龍    時間: 28/9/2006 04:37 PM
原帖由 maxlammax 於 28/9/2006 12:22 發表

版主先生
我已經幫你證實左
我日係平過27號
吉之島,西田個價錢都係同你買果個價差唔多
下次小心唔好禁易比人呃啦

早一日買到倒是沒什麼所謂,平多少我倒是想聽聽.....
而且比起水貨的差成$100以上貴少少問題不大
人們覺得遲點也沒所謂,等到今日或更後的時間買是他們的自由,但我是聽到消息後自己決定去買的,而且貨物價格不同,不同的地區本身貨物的價格也有分別,而我也並非買了一些比一般人貴很多(如那些$4xx的水貨)的D/P,我倒是不覺得自己騙了

我日=今日?今=on(速成)
作者: maxlammax    時間: 28/9/2006 05:38 PM
原帖由  於 28/9/2006 16:37 發表

早一日買到倒是沒什麼所謂,平多少我倒是想聽聽.....
而且比起水貨的差成$100以上貴少少問題不大
人們覺得遲點也沒所謂,等到今日或更後的時間買是他們的自由,但我是聽到消息後自己決定去買的,而且貨物價格 ...

(9)龍城  P=309$  D=319$
作者: ~~小然~~    時間: 28/9/2006 06:21 PM
我在今天(9月28)買左啦,兩個不同的版本都是305$h.k,我覺得個價錢都合理(冇野送的),所以買齊兩個版本。

之前聽到有人話4xx$,真係怕怕><!!!

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2