香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 第2張船票點拎-0-" [打印本頁]

作者: nick_ho00    時間: 21/9/2006 08:38 AM
標題: 第2張船票點拎-0-"
如題~?~~~plx
作者: Sonic    時間: 21/9/2006 04:53 PM
go to japan to get the ticket
作者: nick_ho00    時間: 21/9/2006 05:23 PM
我想問埋~~~點去日本同埋日本係邊到....."""
我唔多明佢寫果d攻略.....唔知咩日本~同埋參加咩參加咩.....
如果大家有圖可唔可以上載上黎呢....plx
作者: Sonic    時間: 21/9/2006 05:27 PM
冇可能拿到,話動完左n年
作者: K龍    時間: 21/9/2006 05:34 PM
原帖由 nick_ho00 於 21/9/2006 17:23 發表
我想問埋~~~點去日本同埋日本係邊到....."""
我唔多明佢寫果d攻略.....唔知咩日本~同埋參加咩參加咩.....
如果大家有圖可唔可以上載上黎呢....plx

你是否有點誤會?
不是遊戲內有一個叫"日本"的地方,而是在現實世界的日本...........
你要得到那船票就需要去日本參加其活動,才可以得到,但不幸的是該活動一早已完了.........

這並不是遊戲設定,也沒有圖給你看......
作者: nick_ho00    時間: 21/9/2006 06:16 PM
但係佢個↓↓
RS201-202
RS201基拉祈 - (只有R/S)到日本看寵物小精靈電影「七夜的願望星」後到任何一間日本寵物小精靈中心換取,再轉到EMERALD。
RS202 - (只限FR/LG)到日本看寵物小精靈電影「烈空之訪問者」後到任何一間日本寵物小精靈中心換取,再轉到EMERALD。
↑↑咁即係冇可能-0-?
作者: K龍    時間: 21/9/2006 06:22 PM
原帖由 nick_ho00 於 21/9/2006 18:16 發表
但係佢個↓↓
RS201-202
RS201基拉祈 - (只有R/S)到日本看寵物小精靈電影「七夜的願望星」後到任何一間日本寵物小精靈中心換取,再轉到EMERALD。
RS202 - (只限FR/LG)到日本看寵物小精靈電影「烈空之訪問者」後 ...

烈空之訪問者早在2年前落畫了
作者: latios    時間: 21/9/2006 06:23 PM
原帖由 nick_ho00 於 21/9/2006 18:16 發表
但係佢個↓↓
RS201-202
RS202 - (只限FR/LG)到日本看寵物小精靈電影「烈空之訪問者」後 ...

#4不是已經說了不可能再取得嗎?
活動已經完了幾年
作者: nick_ho00    時間: 21/9/2006 06:32 PM
咁如果我想捉呢d寵物~咁有冇其他方法呢-0-"
作者: sapphire    時間: 21/9/2006 06:46 PM
原帖由 nick_ho00 於 21/9/2006 18:32 發表

找已參加官方活動的朋友傳給你,如果有的話
作者: K龍    時間: 21/9/2006 06:47 PM
原帖由 nick_ho00 於 21/9/2006 18:32 發表

無,除非......你用邪道
作者: nick_ho00    時間: 21/9/2006 06:52 PM
除非咩野丫-0-"?
作者: K龍    時間: 21/9/2006 06:54 PM
原帖由 nick_ho00 於 21/9/2006 18:52 發表
除非咩野丫-0-"?

已說得很清楚了,有反白字.......

但正確的說是沒可能到手,不要諗太多了
作者: nick_ho00    時間: 21/9/2006 07:05 PM
真慘-v-"
..........
作者: 烈焰火龍    時間: 23/9/2006 01:19 PM
原帖由 Sonic 於 21/9/2006 16:53 發表
go to japan to get the ticket

唔明@_@

原帖由  於 21/9/2006 17:34 發表

你是否有點誤會?
不是遊戲內有一個叫"日本"的地方,而是在現實世界的日本...........
你要得到那船票就需要去日本參加其活動,才可以得到,但不幸的是該活動一早已完了.........

這並不是遊戲設 ...

有的嗎??
點去的??
作者: LING豬    時間: 23/9/2006 02:05 PM
原帖由 烈焰火龍 於 23/9/2006 13:19 發表

唔明@_@

有的嗎??
點去的??

是時候要驗眼了^__^
作者: 烈焰火龍    時間: 23/9/2006 02:27 PM
[quote]原帖由 LING豬 於 23/9/2006 14:05 發表

你要得到那船票就需要去日本參它
作者: 3DS之子    時間: 23/9/2006 08:36 PM
其實方法是有的...不過...大家都在心裏知道是什麼...就是...老金

by latios:你有看#11嗎?
回latios:sorry!!!!

作者: 闇風    時間: 24/9/2006 06:32 AM
總之就係冇得攞啦!也不希望你用......#11說的東西
作者: EternalLove    時間: 25/9/2006 05:09 PM
聽人地講1好多次都你好抽象下

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2