香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 泳池更衣室問題(女仔入下ar) [打印本頁]

作者: happyegg2000    時間: 20/9/2006 07:59 PM
標題: 泳池更衣室問題(女仔入下ar)
游完水後,你/妳會唔會在泳池浴室沖涼?
要是沖涼,你/妳會唔會赤裸裸地沖還是穿著泳衣/褲沖?
沖完涼,你/妳會唔會係泳池更衣室內赤裸裸甘走黎走去,赤裸裸地走回儲物櫃?
定係會包住毛巾?
作者: ting    時間: 20/9/2006 09:30 PM
>>會
>>sure be naked
沖完涼,你/妳會唔會係泳池更衣室內赤裸裸甘走黎走去,赤裸裸地走回儲物櫃?
定係會包住毛巾?
>>bring the towel and clothes  along with me

作者: 哥比獸    時間: 21/9/2006 09:01 PM
點解得女仔可以入黎
作者: PA    時間: 21/9/2006 09:26 PM
>>這種問題由男生去回答嗎?
但是為什麼樓主用「你/妳」?
作者: K龍    時間: 21/9/2006 09:58 PM
原帖由 木守宮的蛙糧-PA 於 21/9/2006 21:26 發表
>>這種問題由男生去回答嗎?
但是為什麼樓主用「你/妳」?

那我不曉得了,也許樓主想在某方面了解更多吧
作者: 果然翁。﹏。    時間: 21/9/2006 10:06 PM
樓主:
你想講咩赤裸裸
(令人想y了)
作者: K龍    時間: 21/9/2006 10:09 PM
我本來就懷疑這topic的存在價值
作者: happyegg2000    時間: 21/9/2006 10:17 PM
係男係女都冇所謂,我話”女仔入下ar”只係因為覺得呢種主題唔會有女仔入,我只係希望咩人都入o黎回下帖姐
作者: K龍    時間: 21/9/2006 10:19 PM
原帖由 happyegg2000 於 21/9/2006 22:17 發表
係男係女都冇所謂,我話”女仔入下ar”只係因為覺得呢種主題唔會有女仔入,我只係希望咩人都入o黎回下帖姐

我反而想知道樓主為什麼要發這個topic,不會只是因為無聊想知吧?
作者: ben    時間: 21/9/2006 10:53 PM
原帖由  於 21/9/2006 22:19 發表

我反而想知道樓主為什麼要發這個topic,不會只是因為無聊想知吧?

我反而想知樓上為什麼要問這個問題, 樓主因為無聊而想知又有什麼問題
作者: K龍    時間: 21/9/2006 10:56 PM
原帖由 ben 於 21/9/2006 22:53 發表

我反而想知樓上為什麼要問這個問題, 樓主因為無聊而想知又有什麼問題

也許是我對這種問題有一點敏感吧
作者: happyegg2000    時間: 22/9/2006 04:41 PM
我只係想同大家討大家討論下生活習慣姐,冇特別原因嫁

果然翁。﹏。
>>因為我有日o係九龍仔公園泳池見到
作者: kennyyu    時間: 22/9/2006 09:08 PM
我上次去海洋公園-﹏-
玩完夏水禮
有個阿叔係洗手間都乜都唔着咁行0﹏0””
覺得佢好有guts!!
作者: 幻藍    時間: 22/9/2006 10:11 PM
1.會 , 否則會很不舒服的啊~.~
2.沖涼不是裸裸地沖還可以怎樣=o=||| 男生的話也許可以穿著泳褲沖...
3.沖完涼拿到毛巾和衣服就馬上抹身更衣吧.....算不算"赤裸裸甘走黎走去"?在拿到衣服前都是赤身走的吧...
作者: 【路比】    時間: 23/9/2006 06:44 PM
睇黎唔係樓主想Y
係你地想Y ja
作者: 哥比獸    時間: 23/9/2006 08:14 PM
[quote]原帖由 happyegg2000 於 22/9/2006 16:41 發表
我只係想同大家討大家討論下生活習慣姐,冇特別原因嫁

果然翁。﹏。
>>因為我有日o係九龍仔公園泳池見到
作者: 鴨    時間: 23/9/2006 08:49 PM
原帖由 哥比獸 於 23/9/2006 20:14 發表

WA.....唔著衫行黎行去
我做左咁耐人都未見過咁ge情況......

有多難看見...

每天學校游泳池Swimming team練完水後也看見的了...
作者: *﹏綾    時間: 23/9/2006 09:49 PM
...梗係會啦
...大多會不穿泳衣的沖,但都有嘗過穿著泳衣的
定係會包住毛巾?
...毛巾衣服都帶進去,所以不會赤裸裸的走出沖身格和走回儲物櫃的@@
作者: PA    時間: 23/9/2006 10:06 PM
>>游完水後,你/妳會唔會在泳池浴室沖涼?
由於時間不足+沒有熱水關系...
不說明了
作者: ting    時間: 23/9/2006 10:07 PM
原帖由 RX78-2 於 23/9/2006 20:49 發表

有多難看見...

每天學校游泳池Swimming team練完水後也看見的了...

男更衣室有也不出奇
在女更衣室未見過
作者: 鴨    時間: 23/9/2006 11:14 PM
原帖由 (ABC)ting 於 23/9/2006 22:07 發表

男更衣室有也不出奇
在女更衣室未見過

不是更衣室內...

是更衣室外的游泳池旁...

我校的沖身位置在游泳池旁的...
作者: ting    時間: 24/9/2006 02:55 PM
原帖由 RX78-2 於 23/9/2006 23:14 發表

不是更衣室內...

是更衣室外的游泳池旁...

我校的沖身位置在游泳池旁的...

你學校有沒有女同學?@@
作者: 幻藍    時間: 24/9/2006 07:51 PM
一堆裸男(?)在游泳池旁沖身......
幻想中.....
難以想像orz
原帖由 哥比獸 於 23/9/2006 20:14 發表

WA.....唔著衫行黎行去
我做左咁耐人都未見過咁ge情況......

唔著衫行黎行去的"情景"不是太難見吧
在游泳池更衣室/溫泉等也算是常見的說
記得前年去北海道旅行時住在一間叫果子王國的溫泉酒店
在那裡 , 由更衣室去到溫泉是要走2段樓梯的
那個時候就會有人寸絲不掛地上落樓梯吧....
===
還記得那裡的露天溫泉與桑拿室相距很遠的
要由溫泉去到桑拿室必須走過一條很長的露天走廊(大概要行40-50秒才到)
去由於當時是冬天 , 地上有很多雪 , 超冷
所以如果不先泡暖自己的身體的話是一定捱不過orz
===
不知道為什麼突然就談起了這個
陶醉中
作者: 鴨    時間: 24/9/2006 11:16 PM
原帖由 (ABC)ting 於 24/9/2006 14:55 發表

你學校有沒有女同學?@@

雖說是男校...

但卻差不多每天也有女同學經過...""
原帖由 幻藍 於 24/9/2006 19:51 發表
幻想中.....
難以想像orz

在 ...

來我校看過就知道吧~= =+
作者: 哥比獸    時間: 25/9/2006 12:19 AM
幻想中.....
難以想像orz

在那裡 , 由更衣室去到溫泉是要走2段樓梯的
那個時候就會有人寸絲不掛地上落樓梯吧....
===
還記得那裡的露天溫泉與桑拿室相距很遠的
要由溫泉去到桑拿室必須走過一條很長的露天走廊(大概要行40-50秒才到)
去由於當時是冬天 , 地上有很多雪 , 超冷
所以如果不先泡暖自己的身體的話是一定捱不過orz
===
不知道為什麼突然就談起了這個
陶醉中

你用毛巾包住個身咪唔係寸絲不掛lor
同埋d溫泉度有毛巾比你包住先浸家嘛
都唔係唔著衫行黎行去的

原帖由 RX78-2 於 24/9/2006 23:16 發表

雖說是男校...

但卻差不多每天也有女同學經過...""

來我校看過就知道吧~= =+

你讀邊間學校?係o係邊頭嫁?
你學校d人咁變態有女仔經過睇到都唔著衫
係唔係著住泳褲沖身,定係d人根本望唔到個泳池先
作者: EternalLove    時間: 25/9/2006 05:45 PM
通常這類的問題你要有真正的答案??妄想!
作者: 奇異    時間: 25/9/2006 05:59 PM
原帖由 EternalLove 於 25/9/2006 17:45 發表

問你會唔會同真正既答案答案有咩關係???

ps..我絕對會
作者: EternalLove    時間: 25/9/2006 06:06 PM
我就是想問這個問題為什麼樓主如此想知道
作者: 鴨    時間: 25/9/2006 07:19 PM
原帖由 哥比獸 於 25/9/2006 00:19 發表

係唔係著住泳褲沖身,定係d人根本望唔到個泳池先

加多利山山頂

能掩著泳池的只有在外圍的小草叢..
不過呢...
要看內裡還是非常的容易...
作者: 闇風    時間: 25/9/2006 07:37 PM
原帖由 EternalLove 於 25/9/2006 18:06 發表
我就是想問這個問題為什麼樓主如此想知道

搵番之前d post啦,樓主有講架
作者: 幻藍    時間: 25/9/2006 10:07 PM
原帖由 哥比獸 於 25/9/2006 00:19 發表

你用毛巾包住個身咪唔係寸絲不掛lor
同埋d溫泉度有毛巾比你包住先浸家嘛
都唔係唔著衫行黎行去的

係唔係著住泳褲沖身,定 ...

orz|||

你大概是看得三色電視的旅遊節目看得太多了吧=.=|||
節目主持浸溫泉的鏡頭可是要播出街的啊
當然是包著大毛巾浸的=.=|||
真正浸溫泉的話只有一條小毛巾(對摺2次後用來放在頭上的size)
不能用來包住什麼
而且日本人浸溫泉時也不會用來包住什麼
會想掩著什麼的一定是外地人!!!(<---這是某某提出的 , 已經本人親自証實是對的 )
(又陶醉了 )
作者: happyegg2000    時間: 25/9/2006 10:57 PM
幻想中.....
難以想像orz

在 ...

e?我都有去果子王國wor!
我又係冬天去嫁!!!咁o岩o既!!!
唉,我去果子王國最大o既遺憾係冇我去游水,因為果日落勁大雪同埋超~~~大風,泳池唔開門
不過咁都冇咩所謂,因為水幾時都有得游
不過最慘o既係,我冇我浸木桶溫泉,o的亞伯成日霸住哂唔比人浸
我o係果度住o左2日都冇得浸,超唔抵呀
行去桑拿條路真係超長,又落雪,又冇衫著
差o的凍死人,行到去發現連條毛巾仔都結哂冰,硬哂,超勁呀
條路又長又曲,成日怕佢果度會有怪獸彈出黎,勁驚呀

原帖由 EternalLove 於 25/9/2006 17:45 發表

我完全唔明你講咩

原帖由 RX78-2 於 25/9/2006 19:19 發表

加多利山山頂

不過呢...

你間學校叫咩名呀?我一定要去睇下
如果唔係我一定唔信
作者: 鴨    時間: 26/9/2006 06:46 PM
原帖由 happyegg2000 於 25/9/2006 22:57 發表
你間學校叫咩名呀?我一定要去睇下
如果唔係我一定唔信

加多利山山頂就只有一間中學+男校...

基本上在山腳已有我校的出入口了...
作者: EternalLove    時間: 26/9/2006 06:54 PM
我相信RX78-2 說出的如果是謊話,想起來也好笑的
作者: 天空中的毛粒    時間: 26/9/2006 08:03 PM
原帖由 RX78-2 於 26/9/2006 18:46 發表

我和你可能是同校的XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD , 而且還有樓梯上去的, 對吧?
作者: happyegg2000    時間: 26/9/2006 10:43 PM
原帖由 幻藍 於 25/9/2006 22:07 發表

orz|||

你大概是看得三色電視的旅遊節目看得太多了吧=.=|||
節目主持浸溫泉的鏡頭可是要播出街的啊
當然是包著大毛巾浸的=.=|||
真正浸溫泉的話只有一條小毛巾(對摺2次後用來放在頭上的size)
不能用來包 ...

原來o的毛巾係要用黎放係頭上面o既咩?
我一直都以為條毛巾係比我包住個下身....而且有好多人都用黎包住下面
我都係衣家先知係要放係頭上面

原帖由 RX78-2 於 26/9/2006 18:46 發表

你學校o的人幾點到練完水,我一定要去睇
作者: 幻藍    時間: 26/9/2006 11:35 PM
原帖由 happyegg2000 於 25/9/2006 22:57 發表

e?我都有去果子王國wor!
我又係冬天去嫁!!!咁o岩o既!!!
唉,我去果子王國最大o既遺憾係冇我去游水,因為果日落勁大雪同埋超~~~大風,泳池唔開門
不過咁都冇咩所謂,因為水幾時都有得游
不過最慘o既係,我冇我 ...

那裡的泳池不怎麼特別
只是第一次去時誤認了去游泳池的路是去溫泉的
差點兒就走了出去=.=|||

木桶溫泉嘛...
我原本也浸不到的
只是把握時間一大清早就起床去浸溫泉才有機會浸的~.~

由溫泉去桑拿那段路...
早上行還好 , 晚上的話的確頗可怕~.~

原帖由 happyegg2000 於 26/9/2006 22:43 發表

原來o的毛巾係要用黎放係頭上面o既咩?
我一直都以為條毛巾係比我包住個下身....而且有好多人都用黎包住下面
我都係衣家先知係要放係頭上面

你打毛巾不放在頭上的話小心浸溫泉時昏到....

原帖由 RX78-2 於 25/9/2006 19:19 發表

加多利山山頂

不過呢...

又讓人幻想了.....
我覺得真實情況應該頗噁心....
RX78-2也應該加入你校的泳池裸男團嘛
作者: 鴨    時間: 27/9/2006 10:00 PM
原帖由 happyegg2000 於 26/9/2006 22:43 發表

5時多至6時多吧...
原帖由 幻藍 於 26/9/2006 23:35 發表
又讓人幻想了.....
我覺得真實情況應該頗噁心....
RX78-2也應該加入你校的泳池裸男團嘛

看慣了就沒甚麼的了...
其實是不是噁心就見仁見智...

不要傻...
我連水也不懂游.../.\
作者: 綿羊    時間: 27/9/2006 10:15 PM
性幻想..?kuso
我只想到體育時期那個..
不明白就算-.-
作者: *嵐幽。祈羽*    時間: 27/9/2006 10:32 PM
我只知道我完全的充滿著幻想了。﹃。(口水
我很想看喔 / 口 \ ( 毆

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2