香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 3D立體圖 , 你能看出嗎? [打印本頁]

作者: Slaking    時間: 12/8/2006 02:04 PM
標題: 3D立體圖 , 你能看出嗎?
1.

登錄/註冊後可看大圖

2.

登錄/註冊後可看大圖

3.

登錄/註冊後可看大圖

4.

登錄/註冊後可看大圖

5.

登錄/註冊後可看大圖

6.

登錄/註冊後可看大圖

7.

登錄/註冊後可看大圖

8.

登錄/註冊後可看大圖

9.

登錄/註冊後可看大圖

10.

登錄/註冊後可看大圖

11.

登錄/註冊後可看大圖

12.

登錄/註冊後可看大圖

13.

登錄/註冊後可看大圖

14.

登錄/註冊後可看大圖

15.

登錄/註冊後可看大圖

16.

登錄/註冊後可看大圖

17.

登錄/註冊後可看大圖

18.

登錄/註冊後可看大圖

19.

登錄/註冊後可看大圖

20.

登錄/註冊後可看大圖

21.

登錄/註冊後可看大圖

22.

登錄/註冊後可看大圖

23.

登錄/註冊後可看大圖

24.

登錄/註冊後可看大圖

作者: renz    時間: 12/8/2006 02:22 PM
這有啥特別?
平面圖(茶)
作者: acb    時間: 12/8/2006 02:45 PM
眼花=.=    要看出d咩??
作者: xoled    時間: 12/8/2006 03:32 PM
可能係我無藝術天份啦 , 我一 d 野都望唔出 = =
作者: MATTHEW    時間: 12/8/2006 06:14 PM
只不過係一d好普通ge平面來姐~
作者: ting    時間: 12/8/2006 06:15 PM
我實是看不出什麼=.=
作者: 炎之帝    時間: 12/8/2006 07:01 PM
容許我在這講一句
你想我在這裡看出什麼??
作者: 闇風    時間: 12/8/2006 07:05 PM
平面圖~睇唔出立體喎~
作者: anteater    時間: 12/8/2006 09:34 PM
暈,不想再看了...總之感到眼花 @_@
作者: Slaking    時間: 14/8/2006 02:51 PM
看來大家對這些圖不太認識......

給一點提示,
第一幅隱藏了兩柄劍和一艘船,
而且是3D的

若看不到,
恕我直言: 空間辨識能力不夠強...
作者: ting    時間: 14/8/2006 07:08 PM
原帖由 Slaking 於 14/8/2006 14:51 發表

給一點提示,
而且是3D的

若看不到,
我空間辨識能力不夠強
作者: acb    時間: 14/8/2006 07:13 PM
原帖由 Slaking 於 14/8/2006 14:51 發表

給一點提示,
而且是3D的

若看不到,
真係睇唔到......但又好想睇下=.=
作者: 路人2號    時間: 14/8/2006 07:14 PM
請問....
這些是3D立體圖嗎?(茶)
作者: Slaking    時間: 15/8/2006 01:37 PM
原帖由 路人2號 於 14/8/2006 19:14 發表
請問....
這些是3D立體圖嗎?(茶)

是的

---------------------------------------------------------------------------

從其他論壇看到的方法:

要近距離集中你ge視線於中間開始 (將個頭貼近個mon),
等睇到有些少眼花就開始拉遠幅圖ge距離, 咁就睇到架啦,

作者: 果然翁。﹏。    時間: 15/8/2006 08:25 PM
你可唔可以圈俾我地睇果d3d立體圖嗎
作者: 排骨仔    時間: 16/8/2006 02:22 PM
應該點睇先得呀
我唔識睇=.=

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2