香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 無雙趙雲的逆襲 [打印本頁]

作者: <3~CathY    時間: 6/7/2006 08:51 PM
標題: 無雙趙雲的逆襲
呢個影片係用左一d真三既動畫剪剪剪,貼貼貼咁整成

故事內容:蜀魏兩國正式宣佈開戰.      
     身在曹營既關公首先向惇惇大戰  結果平手

曹軍在進攻路上有塊大石阻住.

肥豬就用佢既神力搬走.

孔明命令張飛係某某道上襲擊曹軍. 結果:魏軍人數眾多.結果成效不大.

蜀軍唯有出;蜀國王牌----趙雲  ,命佢進攻定軍山的城池

魏軍方面.曹操得知消息,命令曹丕迎戰. 戰前先見見甄姬

趙雲單槍力戰曹軍,用晒平生絕學 長槍突刺.無相轉生.橫掃千軍.

剎那間,趙雲殺兵因為到逹16lv.  

領悟到終極無雙. 大戰曹丕..........

影片位置(要download)
作者: 綿羊    時間: 6/7/2006 10:08 PM
唔三唔四 =.=
do u know why?=.=
作者: 莫邪    時間: 7/7/2006 08:03 AM
背景音樂太大聲了

另外,那些轉畫面時的特效是你自己做的嗎?
作者: <3~CathY    時間: 7/7/2006 10:51 PM
寫住[轉載]........
作者: 3DS之子    時間: 8/7/2006 12:52 AM
幾好看!由於我家沒有PS2,
能夠看到這些動畫的機會不多!謝謝樓主!
作者: 莫邪    時間: 8/7/2006 08:17 AM
原帖由 <3~CathY 於 7/7/2006 10:51 PM 發表
寫住........

嗯……
我不是從主題列表進來的,所以看不到……

看來轉載方面的規條要加點東西
作者: sy    時間: 8/7/2006 04:23 PM
原帖由 綿羊 於 6/7/2006 22:08 發表
唔三唔四 =.=
do u know why?=.=

的確唔三唔四,有些是真四的...

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2