香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 急,大家幫幫手 [打印本頁]

作者: martinbenli    時間: 8/6/2006 10:01 PM
標題: 急,大家幫幫手
我遲o的會去台灣旅行
now仲可唔可以去 台灣果個工園到換夢夢
係工園定係其他地方換?? 幫幫手,唔該><
作者: 許願星    時間: 8/6/2006 10:18 PM
可以在網上訂票...
可俾你捉夢夢同有機會俾你捉基拉祈!!
作者: martinbenli    時間: 8/6/2006 10:20 PM
網上訂票...
捉夢夢?
一定要網上訂票??
夢夢係擬唔係換嫁?= =
作者: 許願星    時間: 8/6/2006 10:25 PM
原帖由 martinbenli 於 8/6/2006 22:20 發表
網上訂票...
捉夢夢?
一定要網上訂票??
夢夢係擬唔係換嫁?= =

應該可以在台灣當地買...最好訂啦...
佢d工作人員倡俾指示你去捉...(差不多是這樣)要同夢夢玩捉迷藏...
唔知佢包唔包你捉唔捉到佢...應該又唔包...
作者: 奇異    時間: 8/6/2006 10:30 PM
原帖由 許願星 於 8/6/2006 22:25 發表

應該可以在台灣當地買...最好訂啦...
佢d工作人員倡俾指示你去捉...(差不多是這樣)要同夢夢玩捉迷藏...
唔知佢包唔包你捉唔捉到佢...應該又唔包...

如果唔包and捉唔到咪要企好耐= =
作者: martinbenli    時間: 8/6/2006 10:32 PM
咁大獲= =,我本身唔係自己去,係搵人幫

你點解會知道要去捉

我唔係質問你,不過我想知得更清楚0 0

最重要難唔難嫁,唔該你><,對唔住了
作者: 許願星    時間: 8/6/2006 10:48 PM
原帖由 martinbenli 於 8/6/2006 22:32 發表
咁大獲= =,我本身唔係自己去,係搵人幫

你點解會知道要去捉

我唔係質問你,不過我想知得更清楚0 0

最重要難唔難嫁,唔該你><,對唔住了

我上網知架...
捉就唔應該難唔到大家的...要捉到呀!!唔好失禮香港pm訓練員
作者: renz    時間: 8/6/2006 10:55 PM
原帖由 許願星 於 8/6/2006 10:48 PM 發表

我上網知架...
捉就唔應該難唔到大家的...要捉到呀!!唔好失禮香港pm訓練員

捉5到咪......
不小心打死了.....
狂擲100個pm球...
作者: martinbenli    時間: 9/6/2006 03:05 PM
星,果個官網話係寵物小精靈寫報告(save)
我認為更加唔會要自己出錢買精靈ball捉
但係你講出,可唔可以比個網我睇下@@
最重要係我都唔係自己去,點捉- -我係有親戚去搵人幫
唔該大家~~
作者: 許願星    時間: 9/6/2006 03:38 PM
原帖由 martinbenli 於 9/6/2006 15:05 發表
星,果個官網話係寵物小精靈寫報告(save)
我認為更加唔會要自己出錢買精靈ball捉
但係你講出,可唔可以比個網我睇下@@
最重要係我都唔係自己去,點捉- -我係有親戚去搵人幫
唔該大家~~

http://www.pokepark.tw/index.html主頁......
作者: renz    時間: 9/6/2006 03:55 PM
原帖由 許願星 於 9/6/2006 03:38 PM 發表

http://www.pokepark.tw/index.html主頁......
新光三越四家分店巡迴舉辦的「神奇寶貝同樂會」
(入場收費)會場上,將針對GBA版神奇寶貝系列遊戲機,
當場贈送充滿神秘色彩的神奇寶貝「夢幻」!
在神奇寶貝樂園開幕之前,趕快增加你收藏的神奇寶貝吧!

快來參加抽獎,就有機會得到神秘的神奇寶貝基拉祈!
只要購買5月15日發售的「快樂快樂」月刊將內附的基拉祈下載券抽獎印花郵寄到「快樂快樂」編輯部就有機會中獎!對了,
一定要在贈獎活動期間內購買神奇寶貝樂園入場券並入園遊玩,
才能在園內獲得基拉祈喔!

..............

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2