香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 巴士阿叔現身!!!! [打印本頁]

作者: yat    時間: 1/6/2006 06:33 PM
標題: 巴士阿叔現身!!!!

登錄/註冊後可看大圖

【東方日報專訊】近期熱爆全城的網上短片「巴士阿叔」,繼片中的青年於上周現身後,在片中粗口橫飛的阿叔終於現身,原來這位聲聲「有壓力」的男士,是曾經有意競逐行政長官的五十一歲綜援漢陳乙東。巴士阿叔被揭身份後竟「食住上」,有感網上短片造就他商機處處,先向記者開價十萬元交換獨家訪問,並且滿腹大計,找來短片主角「四眼仔」一同合作「搵錢」。

陳乙東昨透過電話向本報記者直言,「我都想搵埋佢
作者: 天神    時間: 1/6/2006 06:48 PM
原帖由 yat 於 1/6/2006 18:33 發表

登錄/註冊後可看大圖

【東方日報專訊】近期熱爆全城的網上短片「巴士阿叔」,繼片中的青年於上周現身後,在片中粗口橫飛的阿叔終於現身,原來這位聲聲「有壓力」的 ...

大球場全部人講未解決同我有壓力,你有壓力,你做咩挑釁我呀好唔好?
作者: 莫邪    時間: 1/6/2006 06:50 PM
那麼會爭取機會的老伯,何以還會這麼窮?
作者: itphone    時間: 1/6/2006 07:38 PM
原帖由 天神 於 1/6/2006 18:48 發表

大球場全部人講未解決同我有壓力,你有壓力,你做咩挑釁我呀好唔好?

哪個大球場?
作者: nikefootball    時間: 1/6/2006 08:10 PM
原帖由 itphone 於 1/6/2006 07:38 PM 發表

哪個大球場?

應該係香港大球場......
作者: Stefan    時間: 1/6/2006 08:54 PM
原帖由 莫邪 於 1/6/2006 18:50 發表
那麼會爭取機會的老伯,何以還會這麼窮?

就是太出位,一般人自然不敢和他合作了。
作者: 迷你龍fans    時間: 4/6/2006 07:38 PM
不如張佢果幾句口頭禪申請專利丫
作者: KeiKei    時間: 4/6/2006 10:48 PM
都唔知似個個人既= =我覺得..
作者: Harpuia    時間: 5/6/2006 06:28 PM
真係玩到冇野好玩.........
作者: 迷你龍fans    時間: 7/6/2006 07:10 PM
近排未解決同我有壓力,你有壓力,你做咩挑釁我超hit呀
作者: 天神    時間: 7/6/2006 07:30 PM
原帖由 迷你龍fans 於 7/6/2006 19:10 發表
近排未解決同我有壓力,你有壓力,你做咩挑釁我超hit呀

近排森美小儀個單hit d(呢幾日)
作者: *嵐幽。祈羽*    時間: 9/6/2006 12:02 PM
話說這個在UWANTS炒得好勁@@”我也在幫助的吵= =
作者: 花花=)    時間: 14/6/2006 03:23 PM
我都唔覺得佢係巴士阿叔

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2