香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 黃興桂於足總盃的精彩旁述= =(笑爆) [打印本頁]

作者: 天神    時間: 19/5/2006 05:28 PM
標題: 黃興桂於足總盃的精彩旁述= =(笑爆)
http://www.youtube.com/watch?v=5AQTeBd3xi4&eurl=

正如一個魔術師,玩到完哂喇,差唔多俾人除哂衫呀,都能夠呀,係頂帽到抽隻白兔出黎架下= =
作者: renz    時間: 20/5/2006 12:14 PM
射得超靚的說:
真是神奇,頂級,超卓!
作者: nikefootball    時間: 20/5/2006 05:49 PM
我琴日?(今日)12點到在ESPN度睇哂成場,Gerrard如果唔入呢球,利物浦就唔會打加時,射十二碼贏埋tim!!!
Gerrard又做紅軍ga救世主la!!!
40碼入到真度奇蹟......
作者: 鴨    時間: 20/5/2006 06:06 PM
好一句「有今生,無來世」...
作者: ben    時間: 20/5/2006 11:58 PM
個波射得超靚~~~~
================
條友唔係咁適合做旁述.......  = =|||
作者: nikefootball    時間: 21/5/2006 10:10 AM
原帖由 ben 於 20/5/2006 11:58 PM 發表
個波射得超靚~~~~

阿叔講好n倍......
作者: 天神    時間: 21/5/2006 10:46 AM
原帖由 nikefootball 於 21/5/2006 10:10 發表

阿叔講好n倍......

阿叔世界杯後唔講lu~
原帖由 ben 於 20/5/2006 23:58 發表
個波射得超靚~~~~

但佢好多野都識(聽人講),足球、捧球、籃球都識講= =,仲要識多國語言= =,的確,佢講野貪佢好笑= =

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2