香港寵物小精靈村落 論壇

標題: ~歐聯決賽~阿仙奴對巴塞隆那 [打印本頁]

作者: 天神    時間: 17/5/2006 08:56 PM
標題: ~歐聯決賽~阿仙奴對巴塞隆那
大家撐邊隊會捧杯而回呢??歡迎大家討論~

值得一提,朗拿甸奴既特別戰靴

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

作者: nikefootball    時間: 17/5/2006 09:01 PM
Arsenal必勝!!!
你睇下,我連頭像都換埋亨利la~
仲等咩,支持Arsenal,買翻件Arsenal ball衫la!!!
作者: 天神    時間: 17/5/2006 09:06 PM
原帖由 nikefootball 於 17/5/2006 21:01 發表
Arsenal必勝!!!
你睇下,我連頭像都換埋亨利la~
仲等咩,支持Arsenal,買翻件Arsenal ball衫la!!!

為左贏我呀SIR(我同我呀SIR講,巴塞實贏,佢話阿仙奴),巴塞SURE WIN
換番個巴塞先,(跟你作對)= =V(我曼聯波衫都冇件T﹏T)
作者: nikefootball    時間: 17/5/2006 09:08 PM
原帖由 天神 於 17/5/2006 09:06 PM 發表

為左贏我呀SIR(我同我呀SIR講,巴塞實贏,佢話阿仙奴),巴塞SURE WIN
換番個巴塞先,(跟你作對)= =V(我曼聯波衫都冇件T﹏T)

大家有冇買世界杯ball衫啊???
作者: 天神    時間: 17/5/2006 09:11 PM
原帖由 nikefootball 於 17/5/2006 21:08 發表

大家有冇買世界杯ball衫啊???

我買左件英格蘭(我係英格蘭FANS,唔好又同我作對呀)= =
作者: nikefootball    時間: 17/5/2006 09:17 PM
原帖由 天神 於 17/5/2006 09:11 PM 發表

我買左件英格蘭(我係英格蘭FANS,唔好又同我作對呀)= =

sorry~我買左荷蘭&西班牙呀!!!
作者: 天神    時間: 17/5/2006 09:19 PM
原帖由 nikefootball 於 17/5/2006 21:17 發表

sorry~我買左荷蘭&西班牙呀!!!

回正題吧!
朗甸對鞋唔知會唔會對佢有影響,左右腳用既料唔同(D釘)
作者: nikefootball    時間: 17/5/2006 09:22 PM
原帖由 天神 於 17/5/2006 09:19 PM 發表

回正題吧!
朗甸對鞋唔知會唔會對佢有影響,左右腳用既料唔同(D釘)

一陣佢傷左,休養半年,到時巴西實殺死巴塞......(說笑)
作者: nikefootball    時間: 17/5/2006 09:26 PM
其他ball牛一整吹水la~
作者: nikefootball    時間: 18/5/2006 03:00 AM
好la~開ball la~
陣容:
巴塞
1 Víctor Valdés
23 Oleguer
4 Rafael Márquez
5 Carles Puyol  
12 Giovanni van Bronckhorst
15 Edmílson
17 Mark van Bommel
20 Deco
8 Ludovic Giuly
9 Samuel Eto'o
10 Ronaldinho

阿仙奴:
1 Jens Lehmann
3. Ashley Cole
23. Sol Campbell
28. Kolo Toure
27. Emmanuel Eboue
13. Alexander Hleb
15. Francesc Fabregas
19.  Gilberto
7. Robert Pires
8. Fredrik Ljungberg
14. Thierry Henry

作者: nikefootball    時間: 18/5/2006 03:09 AM
慘la~慘la~列文(1)在18mins.被紅版趕離場
作者: nikefootball    時間: 18/5/2006 03:24 AM
yes~yes~Sol Campbell蘇金寶在36mins.入ball!!!

作者: nikefootball    時間: 18/5/2006 03:44 AM
上半場45(補時4mins.)阿仙奴借住在接近低線亨利開ga一個罰球,由蘇金寶頂入,阿仙奴上半場以1-0領先巴塞
作者: orb    時間: 18/5/2006 03:59 AM
原帖由 nikefootball 於 18/5/2006 03:44 發表
上半場45(補時4mins.)阿仙奴借住在接近低線亨利開ga一個罰球,由蘇金寶頂入,阿仙奴上半場以1-0領先巴塞

想不到= =
樓主很失望吧

仲落埋雨(剛剛近境才看到= =")

作者: nikefootball    時間: 18/5/2006 04:20 AM
亨利好勁啊!!!
一過就連過左Puyol&Márquez,最幣過唔到Víctor Valdés炸!!!
作者: nikefootball    時間: 18/5/2006 04:27 AM
幣la~幣la~比伊度奧入ball tim!!!打成1-1平手
作者: orb    時間: 18/5/2006 04:30 AM
原帖由 nikefootball 於 18/5/2006 04:27 發表
幣la~幣la~比伊度奧入ball tim!!!打成1-1平手
20MIN2波@@...
作者: nikefootball    時間: 18/5/2006 04:30 AM
唉~冇la冇la~又比人入ball tim......
作者: orb    時間: 18/5/2006 04:31 AM
原帖由 nikefootball 於 18/5/2006 04:30 發表
唉~冇la冇la~又比人入ball tim......

我早支持巴賽XD
巴賽14年後再次成為冠軍!!!YA@@

作者: nikefootball    時間: 18/5/2006 04:44 AM
唉~灰死......
作者: 天神    時間: 18/5/2006 05:02 PM
列文趕出場,邊個球員出,俾艾蒙尼亞入呀??(列文收利是係關鍵,同你一樣,灰死T﹏T)為英格蘭球隊而哭~
作者: kennyyu    時間: 18/5/2006 05:48 PM
唉~~
阿仙奴輸左- -
好唔開心- -
作者: nikefootball    時間: 18/5/2006 05:52 PM
原帖由 kennyyu 於 18/5/2006 05:48 PM 發表
唉~~
阿仙奴輸左- -
好唔開心- -

算la~
阿仙奴班新仔踢到入final,已經好勁ga la
下年再尼過la!!!
作者: 天神    時間: 18/5/2006 06:17 PM
原帖由 nikefootball 於 18/5/2006 17:52 發表

算la~
阿仙奴班新仔踢到入final,已經好勁ga la
下年再尼過la!!!

今年真係聯賽成條蟲,歐聯成條龍= =(加送一則有關阿仙奴既新聞)

些路迪直接晉身歐聯分組賽

由於巴塞隆拿順利擊敗阿仙奴,令些路迪下季可直接晉身歐聯分組賽。

這支蘇格蘭冠軍也可能要多謝曾效力的拿臣,這名34歲的瑞典老將在比賽中兩度助攻,替巴塞隆拿反勝阿仙奴。至於在英超以第4名完成球季的阿仙奴,下季將要先出戰歐聯第三圈外圍賽。

如果阿仙奴擊敗巴塞隆拿的話,些路迪就需要出戰外圍賽。

於1997年加盟些路迪的拿臣,7年間射入242球,2004年他轉投巴塞隆拿,不過今夏離隊返回家鄉的希星堡效力。

【轉載】自U-SOCCER
作者: kennyyu    時間: 18/5/2006 08:03 PM
原帖由 天神 於 18/5/2006 18:17 發表

今年真係聯賽成條蟲,歐聯成條龍= =(加送一則有關阿仙奴既新聞)

些路迪直接晉身歐聯分組賽

由於巴塞隆拿順利擊敗阿仙奴,令些路迪下季可直接晉身歐聯分組賽。

這支蘇格蘭冠軍也可能要多謝曾效力的拿臣 ...

死喇
我驚阿仙奴個亨利會走
到時就乜都冇架喇- -
作者: 天神    時間: 18/5/2006 09:47 PM
原帖由 kennyyu 於 18/5/2006 20:03 發表

死喇
我驚阿仙奴個亨利會走
到時就乜都冇架喇- -

加送一則新聞

轉載
雲格寄望亨利留隊

阿仙奴領隊雲格希望王牌前鋒亨利能拒絕轉投巴塞隆那,續效兵工廠。

早前盛傳該名28歲的球員將會加盟該支於剛於歐冠杯決賽粉碎阿仙奴奪標希望的球隊。但當雲格被問及亨利會否離開阿仙奴時,他說:「我不肯定,但我不認為這會發生。」

亨利曾清楚地表明他將於代表法國出戰世界杯前決定他未來會效力的球會。

雲格補充說:「時間所剩無幾,我將會與亨利傾談其去向,以準備下賽季的來臨。隊中有不少年輕球員,他在隊內有著極大的影響力,令我們成為球壇上的主要力量。」

亨利於阿仙奴被巴塞隆那在法國以2:1擊敗後,未有即時就自己前途作出表態。不過他在言談中作出了暗示:「我們必須收拾心情,確保在下一個賽季變得更強。」

在近幾個月裡亨利都被各種推測所環繞,但他的國家隊前隊友白蘭斯卻說這會是亨利向其所屬球隊表明願意繼續效忠的時候了。

「因為決賽的落敗,說明了亨利並未完成他在阿仙奴的任務,似乎他會樂意繼續為雲格效力。」

U-Soccer 綜合報道   

唔好走呀,英超已經冇左雲佬(差唔多肯定走),唔想再冇埋你,如果唔係,英超只會愈黎愈沈悶
作者: ben    時間: 19/5/2006 07:08 PM
阿仙奴果場好矛......    .\ /.
作者: yat    時間: 20/5/2006 01:13 AM
原帖由 天神 於 18/5/2006 17:02 發表
列文趕出場,邊個球員出,俾艾蒙尼亞入呀??(列文收利是係關鍵,同你一樣,灰死T﹏T)為英格蘭球隊而哭~

皮利斯
今年最後一場打得18 mins
下季轉去維拉利爾
作者: kennyyu    時間: 20/5/2006 11:16 AM
原帖由 yat 於 20/5/2006 01:13 發表

皮利斯
今年最後一場打得18 mins
下季轉去維拉利爾

皮利斯又走!?
咁阿仙奴點算- -
最衰阿仙奴既原則咁麻煩
係都唔肯續兩年約以上- -
作者: nikefootball    時間: 20/5/2006 05:06 PM
原帖由 kennyyu 於 18/5/2006 08:03 PM 發表

死喇
我驚阿仙奴個亨利會走
到時就乜都冇架喇- -

yes亨利同阿仙奴續約4年
yes~yes~yes!!!
作者: 天神    時間: 20/5/2006 05:13 PM
原帖由 nikefootball 於 20/5/2006 17:06 發表

yes亨利同阿仙奴續約4年
yes~yes~yes!!!

皮利斯好似都留隊,差艾殊利高爾留唔留(聽講Henry11萬鎊周薪@@)
作者: nikefootball    時間: 20/5/2006 05:24 PM
原帖由 天神 於 20/5/2006 05:13 PM 發表

聽講Henry11萬鎊周薪@@

唔係13萬鎊,同波歷克一樣咩???
作者: RickyHui    時間: 23/5/2006 08:13 PM
原帖由 kennyyu 於 20/5/2006 11:16 發表

皮利斯又走!?
咁阿仙奴點算- -
最衰阿仙奴既原則咁麻煩
係都唔肯續兩年約以上- -

佢走左損失都唔大...佢今季已經唔係必然正選了...

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2