香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 唉... [打印本頁]

作者: shihka    時間: 14/4/2006 11:25 PM
標題: 唉...
我係全班踢波最勁果個...
但d女仔就對其他廢木神咁拜...:-(
點算ar....
作者: ben    時間: 16/4/2006 12:47 AM
原帖由 shihka 於 14/4/2006 23:25 發表
我係全班踢波最勁果個...
但d女仔就對其他廢木神咁拜...:-(
點算ar....

受女生歡迎不一定是好事來的....

而這些事....順其自然吧..
作者: kazuhiko    時間: 16/4/2006 05:06 PM
原帖由 ben 於 16/4/2006 00:47 發表

受女生歡迎不一定是好事來的....

而這些事....順其自然吧..

對呀
旁人睇起來可能會好羨慕
但係當局者會覺得好煩呢
作者: shihka    時間: 16/4/2006 10:09 PM
你地都講得arm 不過我真好唔開心ar?
作者: sy    時間: 16/4/2006 10:38 PM
原帖由 shihka 於 16/4/2006 22:09 發表
你地都講得arm 不過我真好唔開心ar?

俾女仔當神咁拜有幾好?
作者: shihka    時間: 16/4/2006 11:16 PM
原帖由 sy 於 16/4/2006 22:38 發表

俾女仔當神咁拜有幾好?

俾女仔當神咁拜唔係話完全好...

不過至慘o既係d女仔崇拜果懶係踢波勁o既人

佢地連個波都抄唔起...就係d女仔面前話自己係咩港青ar...青苗ar..

其實佢地連麥當勞第一階段都過唔到

唉...睇到我真係眼火爆ar.....
作者: kazuhiko    時間: 17/4/2006 12:04 AM
原帖由 shihka 於 16/4/2006 23:16 發表

俾女仔當神咁拜唔係話完全好...

不過至慘o既係d女仔崇拜果懶係踢波勁o既人

佢地連個波都抄唔起...就係d女仔面前話自己係咩港青ar...青苗ar..

其實佢地連麥當勞第一階段都過唔到

唉...睇到我真係眼 ...

唔係真既野好快會穿煲
作者: shihka    時間: 17/4/2006 12:31 AM
原帖由 kazuhiko 於 17/4/2006 00:04 發表

唔係真既野好快會穿煲

希望la...不過講真果句佢地咁渣...d女仔無理由睇唔架....

好似踢班際咁... 我有入波又有助攻......d女仔都無o麥反應...

相反...d廢木斬個角球...扭幾下蘿友...插下水....d女仔就好大反應...

唉....佢地連做個最基本o既one two 都唔得...都唔知佢地點踢波
作者: sy    時間: 17/4/2006 11:00 AM
原帖由 shihka 於 17/4/2006 00:31 發表

希望la...不過講真果句佢地咁渣...d女仔無理由睇唔架....

好似踢班際咁... 我有入波又有助攻......d女仔都無o麥反應...

相反...d廢木斬個角球...扭幾下蘿友...插下水....d女仔就好大反應...

唉....佢 ...

同人唔同命

係咁架啦
作者: Royal    時間: 17/4/2006 04:08 PM
比成班姣婆痴住晒未必係好事=3=
你都唔駛羨慕/妒忌-3-
佢地鐘意吹水咪由佢吹爆佢囉...
大家有冇聽過咩野係濫竽充數呢(好似用錯野-v-算啦-v-)
作者: shihka    時間: 17/4/2006 09:59 PM
原帖由 車里厘 於 17/4/2006 16:08 發表
比成班姣婆痴住晒未必係好事=3=
你都唔駛羨慕/妒忌-3-
佢地鐘意吹水咪由佢吹爆佢囉...
大家有冇聽過咩野係濫竽充數呢(好似用錯野-v-算啦-v-)

你講得都幾arm ar...haha....成語都冇用錯添....
作者: ben    時間: 18/4/2006 11:14 AM
原帖由 shihka 於 17/4/2006 00:31 發表

唉....佢 ...

聽你講到咁....
係咪你個樣既問題~?      
)))))))))))))))))))))))))))爆逃
作者: shihka    時間: 18/4/2006 12:00 PM
原帖由 ben 於 18/4/2006 11:14 發表

聽你講到咁....
係咪你個樣既問題~?      
)))))))))))))))))))))))))))爆逃

咁當然唔係la......d廢木仲樣衰過我...lee點都令我感到好疑惑
作者: sy    時間: 18/4/2006 12:15 PM
原帖由 shihka 於 18/4/2006 12:00 發表

咁當然唔係la......d廢木仲樣衰過我...lee點都令我感到好疑惑

你係咪好好人?
仔唔壞,女唔愛
但無必為女仔而學壞
作者: shihka    時間: 18/4/2006 12:53 PM
原帖由 sy 於 18/4/2006 12:15 發表

你係咪好好人?
仔唔壞,女唔愛
但無必為女仔而學壞

我就唔算話好好人...但我唔會成日搞事...至多都係平時上堂玩下野...
作者: Royal    時間: 18/4/2006 07:22 PM
原帖由 shihka 於 18/4/2006 12:53 發表

我就唔算話好好人...但我唔會成日搞事...至多都係平時上堂玩下野...

中point-3-
你唔識搞氣氛,唔識搏出位,唔識玩辦公室政治,
我勸你睇多d金枝慾孽吧-3-(關事麼?)
---

其實唔識搞氣氛同唔識搏出位唔係罪o黎既..
我覺得你而家應該顧住你d學業先..
第時有能力先去溝女都未遲lor..唔駛咁介懷架^^"
作者: shihka    時間: 18/4/2006 10:55 PM
原帖由 車里厘 於 18/4/2006 19:22 發表

中point-3-
你唔識搞氣氛,唔識搏出位,唔識玩辦公室政治,
我勸你睇多d金枝慾孽吧-3-(關事麼?)
---

其實唔識搞氣氛同唔識搏出位唔係罪o黎既..
我覺得你而家應該顧住你d學業先..
第時有能力先去 ...

唔係wo~平時上堂玩野...好多女仔都笑wo~平時我又成日講笑話同搞gag....lee D算唔算搞氣氛ar?
作者: ben    時間: 19/4/2006 01:17 AM

作者: shihka    時間: 19/4/2006 01:52 AM
咁我又唔會特登攪gag ge.....

因為搞gag係我個性格....
作者: ben    時間: 19/4/2006 01:07 PM
原帖由 shihka 於 19/4/2006 01:52 發表
咁我又唔會特登攪gag ge.....

因為搞gag係我個性格....

小心...
攪得多可能會令人反感~
作者: shihka    時間: 19/4/2006 02:00 PM
原帖由 ben 於 19/4/2006 13:07 發表

小心...
攪得多可能會令人反感~

THX~不過性格lee D野好難話改就改ge...but我會小心架勒...
作者: 迪迪仔    時間: 19/4/2006 04:04 PM
恕小弟冒味,請問兄台的身高是多少?
作者: shihka    時間: 19/4/2006 04:16 PM
原帖由 迪迪仔 於 19/4/2006 16:04 發表
恕小弟冒味,請問兄台的身高是多少?

我高172cm...可能因為我踢左咁多年波la...

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2