香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 收放卡 ~元朗hero野郎 [打印本頁]

作者: cch323    時間: 1/2/2006 11:20 PM
標題: 收放卡 ~元朗hero野郎
我要既係
盒裝既雷e貝 $15*1
金空銀海                 既 月e貝*1/太陽e貝*1 $35一隻
Horon的幻影
作者: kokoro    時間: 3/2/2006 11:09 AM
我要
Horon的幻影        δ-第四物種 *1
Horon的幻影      鯉魚龍  δ-第四物種 *2 自出
我有
Horon的幻影
作者: cch323    時間: 3/2/2006 10:26 PM
更新啦~我以收到啦以下呢d
如果想要我既卡可以pm我
用第2d同我玩
唔該你地呀
Horon的幻影
作者: cch323    時間: 5/2/2006 01:01 AM
唔好意思
我係要收 太陽e貝ex
同 月e貝ex呀
sor
要ex= =
作者: cch323    時間: 5/2/2006 01:03 AM
我急收呀
2隻e貝
可以用金銀鳥換
作者: windy    時間: 5/2/2006 01:23 AM
金空銀海既雷e要唔要?

我想要
幻影 刺龍王,雷超
幻森 耿鬼
可唔可以mail?
作者: cch323    時間: 5/2/2006 08:29 PM
幻影 刺龍王,雷超
放左啦
幻森 耿鬼 中有一隻
你要pm我
作者: windy    時間: 5/2/2006 10:00 PM
原帖由 cch323 於 2006-2-5 08:29 PM 發表
幻影 刺龍王,雷超
放左啦
幻森 耿鬼 中有一隻
你要pm我

得一張唔要啦=0=" 放左點解唔更新...................
作者: 光明使者    時間: 7/2/2006 06:19 PM
我要:
幻之森                 耿鬼*1 17
幻之森                 鎌刀蟲*1 16
Horon的幻影    霸王花  δ-第四物種*1 17
Total: $50 ok???
作者: alfred102064    時間: 14/2/2006 08:43 PM
標題: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I want  Horon之研究塔    啟暴龍 δ-第四物種 (日)        15
             Horon的幻影    霸王花  δ-第四物種*1              15
            幻之森                 耿鬼*1                                     15
            Horon之研究塔       太陽e貝*2/月e貝                12x3 =36
total     81
作者: windy    時間: 14/2/2006 09:55 PM
樓主我想問你依家係放緊d咩卡架(邊d係未賣出), &有冇新卡?
作者: psylks    時間: 16/2/2006 11:32 PM
Horon的幻影      δ-第四物種 防守 *1 $15
Horon的幻影        δ-第四物種 攻擊*1 $15

換你……

Horon之研究塔    啟暴龍 δ-第四物種 *1 (一英)
加$15
今個 Saturday Haro交收~~~ok嗎?

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2