香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 如果遇到主角寵可唔可以捉ga? [打印本頁]

作者: silversea    時間: 27/1/2006 05:35 PM
標題: 如果遇到主角寵可唔可以捉ga?
請問
如果遇到主角寵可唔可以捉ga?
如果可以捉,咁可以係邊個地圖捉?
作者: Maeve    時間: 27/1/2006 05:39 PM
可以~
大部份都o係幸運島~
唔知係咪...記錯唔該指正!!!

作者: jeff199732    時間: 27/1/2006 05:40 PM
可以!!!!!!!!11111
作者: Maeve    時間: 27/1/2006 05:43 PM
你幅圖= =(頭像)
作者: silversea    時間: 27/1/2006 05:50 PM
幸運島個日文係咩= ="?
作者: Maeve    時間: 27/1/2006 05:55 PM
原帖由 silversea 於 2006-1-27 05:50 PM 發表
幸運島個日文係咩= ="?

幸運島個日文係:
 

作者: Alfredwu    時間: 28/1/2006 03:17 PM
在幸福鳥可遇到火球鼠、伊貝、寶石版的火主、木守宮、菊草葉、奇異種子等。
作者: alfred102064    時間: 28/1/2006 03:27 PM
可以!!!!!!!!
作者: Maeve    時間: 28/1/2006 05:41 PM
原帖由 Alfredwu 於 2006-1-28 03:17 PM 發表
在幸福鳥可遇到火球鼠、伊貝、寶石版的火主、木守宮、菊草葉、奇異種子等。

呢位人興, 你係度比我耐, 你認為答「可以!!!!!!」算唔算呃post???
作者: 黑暗小魔星    時間: 28/1/2006 07:01 PM
原帖由 Maeve 於 2006-1-28 05:41 PM 發表

呢位人興, 你係度比我耐, 你認為答「可以!!!!!!」算唔算呃post???

根本算係呃post啦!,人地已經答左可以,分名就係
-------------------------------------------------------------------------------------
超夢夢迷宮都有喵喵怪,好高lv,可以進化,有一個水係迷宮都有many水系主角,要衝瀑布個個
作者: 26    時間: 29/1/2006 02:04 PM
三聖柱到有碗力呀~(都係主角)
作者: Maeve    時間: 30/1/2006 01:58 PM
原帖由 黑暗小魔星 於 2006-1-28 07:01 PM 發表

根本算係呃post啦!,人地已經答左可以,分名就係
-------------------------------------------------------------------------------------
超夢夢迷宮都有喵喵怪,好高lv,可以進化,有一個水係迷宮都有many水系 ...

我知邊個迂宮有好多水系主角!!!o岩o岩去完黎, 捉左好多野~~
名:
 

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2