香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 有關“道具回收" [打印本頁]

作者: 古拿當大人    時間: 23/1/2006 10:09 PM
標題: 有關“道具回收"
“道具回收(リサイクル)”
請問怎樣有呢?
作者: 幸運星    時間: 23/1/2006 10:21 PM
吸管小丑、立方獸和立方獸2這3隻精靈在升級時學會~
作者: 古拿當大人    時間: 23/1/2006 11:34 PM
明白了~
謝謝!
不過我想問.....基拉祈點先會加入?
我打左佢3次.....打完都係講左d野. 跟住7就走....完全冇問讓不讓佢加入@@
點算?
作者: PlayerSaber    時間: 24/1/2006 06:44 PM
原帖由 古拿當大人 於 2006-1-23 11:34 PM 發表
明白了~
謝謝!
不過我想問.....基拉祈點先會加入?
我打左佢3次.....打完都係講左d野. 跟住7就走....完全冇問讓不讓佢加入@@
點算?

攜帶(歌聲之石)後, 再去一次那迷宮的99樓, 戰鬥後便有機會加入........
(不過, 不放也不是太壞的, 可以請"它"幫幫手強化.........)
作者: Helluin    時間: 24/1/2006 06:45 PM
帶歌唱之石唔係先係許願咩?

唔係冇帶先捉到架=.=?
作者: 古拿當大人    時間: 24/1/2006 07:05 PM
唔知....咁係咪要基拉祈不在"沉睡"狀態時下死佢先會問加唔加入?
因為我三之都係係佢沉睡時打死佢的....之後佢講左d野, 就去左= =
作者: tcby111    時間: 25/1/2006 02:13 PM
I catch it(攜帶歌聲之石),choose yes 加入,choose no許願
作者: 古拿當大人    時間: 25/1/2006 04:08 PM
咁係咪要基拉祈不在"沉睡"狀態時下死佢先會問加唔加入?
作者: wongywlouc    時間: 30/1/2006 01:37 AM
各位可唔可以俾你地到99樓既心得我ar?
我始終都去唔到99樓
我要用夢夢架
作者: latios    時間: 30/1/2006 01:44 AM
原帖由 wongywlouc 於 2006-1-30 01:37 AM 發表
各位可唔可以俾你地到99樓既心得我ar?
我始終都去唔到99樓
我要用夢夢架

mew is not good to use in this迷宮
if you only use mew,so that no one can teach you.....
作者: wongywlouc    時間: 30/1/2006 02:15 PM
原帖由 latios 於 2006-1-30 01:44 AM 發表

mew is not good to use in this迷宮
if you only use mew,so that no one can teach you.....

咁你認為用邊隻會較好有利於依個迷宮
作者: 古拿當大人    時間: 31/1/2006 05:37 PM
唔知岩唔岩...
我行迷宮必會有一粒"走佬石", 同d補飽肚的野, 補hp既就帶少d(因為我覺得行路可以補到hp)
行到冇哂d道具或者打極都輸.....就走人, 遲d再去.....
當然S/L大法不少得=W=
呢個係我個方法....唔知對你有冇用.....

不過我想問你點去到夢夢個迷宮?
作者: wongywlouc    時間: 1/2/2006 02:03 AM
原帖由 古拿當大人 於 2006-1-31 05:37 PM 發表
唔知岩唔岩...
我行迷宮必會有一粒"走佬石", 同d補飽肚的野, 補hp既就帶少d(因為我覺得行路可以補到hp)
行到冇哂d道具或者打極都輸.....就走人, 遲d再去.....
當然S/L大法不少得=W=
呢個係我個方法 ...

點拎夢夢既迷宮我就唔記得la

我係用nds 玩 冇得S/L

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2