香港寵物小精靈村落 論壇

標題: 哈哈>﹏<!!!><!!!! [打印本頁]

作者: sing1993    時間: 22/1/2006 12:32 PM
標題: 哈哈>﹏<!!!><!!!!
嗚><...
我借左餅救助隊比表弟玩...(我叫佢一開始按第一個)
某日...佢打電話黎: 話佢按左第二個.......
(洗左save-.-)...
好慘=.=
作者: 幻藍    時間: 22/1/2006 12:42 PM
換了是我
我一定不會把救助隊這種重要的東西交給自己不相信的人
especially一些未懂事的小朋友
作者: 987635241    時間: 22/1/2006 01:24 PM
你借比佢之前教佢邊D選項唔好禁嘛-.-
作者: 幻藍    時間: 22/1/2006 01:32 PM
原帖由 987635241 於 2006-1-22 01:24 PM 發表
你借比佢之前教佢邊D選項唔好禁嘛-.-

教左不表示一什麼
作者: 風雷合一    時間: 22/1/2006 04:32 PM
原帖由 可愛的兔兒 於 2006-1-22 12:42 PM 發表
換了是我
我一定不會把救助隊這種重要的東西交給自己不相信的人
especially一些未懂事的小朋友

我之前就係比一些未懂事的小朋友洗左兩次save
作者: secret    時間: 22/1/2006 05:49 PM
我通常會製造幾個save檔做保險......甚至save入MP3...
未懂事的小朋友是信不過的...
作者: 歐陽政    時間: 22/1/2006 06:10 PM
原帖由 secret 於 2006-1-22 05:49 PM 發表
我通常會製造幾個save檔做保險......甚至save入MP3...

就算系自己都未必信得過——自己5小心洗左個檔啊~~~~~~
作者: PlayerSaber    時間: 22/1/2006 06:42 PM
原帖由 secret 於 2006-1-22 05:49 PM 發表

我朋友的哥哥之前有一次就使他的Save沒了(因為藍版連去紅版)
之後他更試過1~2次自我"不意識"的洗Save...............

唉, 弄到他現在才到未爆完2週目的狀況
作者: otto123123    時間: 22/1/2006 09:48 PM
我一定唔會比D唔熟Pokemon既人玩
我睇住佢都唔比
除左我熟佢
佢又識玩
我先比佢
作者: 鴨    時間: 22/1/2006 10:36 PM
通常呢...
這種育成遊戲...
借給人玩的話就要有了save隨時會被洗的覺悟...
作者: 幸運星    時間: 23/1/2006 02:58 AM
這根本是天意,請接受現實重新玩過 =D
作者: sing1993    時間: 23/1/2006 06:23 PM
佢係都要我借比佢嘛.....><!!!!!!!|||||~~~
(我教左佢點玩架喇,“應該”係佢想試下第2個係咩黎先禁)=.=
而家餅野仲係佢度……冇得反=.=
作者: wai_0120    時間: 23/1/2006 06:44 PM
算吧.........
唔發都發生了....
重玩吧....
不過,建議你千萬唔好給一些無知,富好奇心,不懂事的小孩玩
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                                  [size=-2]發表完畢
[size=-2]But,小心自己在潛意識下洗save

作者: tcby111    時間: 25/1/2006 02:05 PM
I agree!!!!!!!!!!!!!

歡迎光臨 香港寵物小精靈村落 論壇 (https://proxy.archiver.hkpnve.pokebeacon.com/)Powered by Discuz! X3.2